Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2010 - aneb co vylepšit napříště...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Rendis

#41 Příspěvek od Rendis »

DC píše:ty sprinty jsou jeden velkej problém, minulej rok byl problém s časomírou kvůli dešti, tenhle rok jim někdo ukradl většinu vybavení před srazem, takže výsledky jsem dostal tak jak jste viděli ve vedlejším threadu

když jsem dostal výsledky do ruky musel jsem z nich co nejrychleji vybrat 3 nejrychlejší v každé kategorii a to už je pak natolik hektický, že se holt stane chyba, tenhle rok ještě podpořená tím že Ondra320 měl v registraci napsáno bmw e30 320i a až v kolonce vedle měl 2500ccm, čehož jsem si bohužel nevšiml... tímto se tedy omlouvám všem dotčeným

bylo by třeba aby nad nimi příští rok někdo dohlížel - Francisi, nechtěl bys nám s tím pomoct?

taky rád pomůžu.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
fixCZer

#42 Příspěvek od fixCZer »

patriot píše:
matal píše:jj.. nějaké BIG BONY by se hodily.. :twisted:

To bude vexláků ... :lol: BONY a BIG :wink: ... ale proč ne, bude to zpestření, byl bych pro :wink:

budou jako dolary ale místo Washingtona tam bude DC, jako projev díku za akci :roll:

... je někdo proti :D
VendaHK

#43 Příspěvek od VendaHK »

mne je to celkem jedno.
beann

#44 Příspěvek od beann »

me to prijde teda jako moc zbytecny... preci jen na stankach byly ceny slusny, takze si myslim neni duvod delat nejaky big penize, naklady na tisk atd...
Jamall

#45 Příspěvek od Jamall »

Minulí rok jsem byl na stejné ploše na jednom málo známem srazu. JDM (joy day meeting) Kde té sprchy byli a musím uznat, že opravdu bodli.
Odpovědět