Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

110 000kc za E36? Prosim o nazory

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kedyson

#1 Příspěvek od Kedyson »

Zdravim,

mam moznost koupit compacta 318ti E36. Nechme stranou, ze compact je skaredy, je to pseudo-bmw, atd. Proste potrebuji 3D a mam pro to sve duvody. A ted je jeden na prodej.

Jde o rocnik 98, najeto 180k, motor 1,9, klima, tempomat, el okna, etc. Je to absolutni lestenka. Dovezl to pred dvema lety kamarad pro jeho slecnu. Kolega je blazen, auty se zivi a dava jim uplne vsechno. Toto BMW samozrejme neni vyjimkou. Po koupi tam dal nove tlumice Sachs, samozrejme kvalitni naple, filtry, cepy na predni naprave, nechal nove obsit kuzi volant, original BMW kozenou radici paku, pred tydnem nove plnena klima, nove zimni pneu, absolutne bez koroze, garazovane... Plus spousty dalsich updatu (central se zaviranim oken, alarm s naklonovym cidlem, etc). Auto ale je v naprosto seriovem provedeni, zadny tuning, jak opticky, tak technicky. Nastesti. Za ty dva roky s tim pritulka najela necelych 7 tisic km, v podstate jen z garaze na nakup a zpet, obcas na chatu. Autem uz jsem jel, a i kdyz je to klise, tak je opravdu jako nove. Solidni, i po tech letech pusobi neuveritelne kvalitnim dojmem, nikde ani skrabanecek, ryha, dulek..., na silnici sedi jak pribite, motor nadherne tahne az k 6000, slape jak hodinky, proste parada.

Problem je jen v cene. Chce za nej 110.000. Na jedne strane vim, ze auto opravdu v lepsim stavu byt nemuze, ze se mu dostavalo maximalni pece, ze ho (alespon posledni dobou) nikdo nenicil, nedriftoval, ze vsechny opravy byly provedeny, ze muzu jen nasednout a jezdit a prvni investice bude olej za 7000km. Ale i tak... 110 tisic mi prijde opravdu trosku moc. Sice uz jsem rozhodnuty, ze ho vezmu, mam ho zamluveneho, ale par nazoru od clenu BMW klubu by nebylo k zahozeni. Doufam, ze me uklidnite, ze je to ok :wink: Predem diky
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Jestli je to vtakovém stavu jaký tu popisuješ tak těch peněz určitě litovat nebudeš ;)
Kami1
Klubové ID: 2167

#3 Příspěvek od Kami1 »

1. to auto i majitele znas -to je obrovsky plus
2. rek bych, ze kdyz zvazis alternativy, tak na odpoved prijdes sam

http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-318-t ... 89965.html
http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-318ti ... 24266.html
Kedyson

#4 Příspěvek od Kedyson »

Kami1 píše:1. to auto i majitele znas -to je obrovsky plus
2. rek bych, ze kdyz zvazis alternativy, tak na odpoved prijdes sam

http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-318-t ... 89965.html
http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-e36-318ti ... 24266.html

Ano, znam. Jeho pritulka je totiz moje sousedka a "skorosestra". Cele ty dva roky se mi s kazdym updatem na bavorakovi chlubi :) Z dalsich investic me ted napadaji jeste svicky, nove radio s cd (hudba original BMW, zadne subwoofery v kufru a podobne pitomosti), prelesteny lak, k tomu na jare menene brzdy origo BMW jen proto, ze stavajici piskaly... Samozrejme to nikdy nebylo bourane, cele auto je zkontrolovane merkou laku, navic on by bourane auto proste nikdy nekoupil. Je fakt, ze auto od nej je do znacne miry zaruka kvality. A i ten luxus, ze muzu sednout a jezdit s vedomim, ze je dotazene k dokonalosti (v ramci moznosti), za ty penize asi fakt stoji.
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ROBi »

Mě to přijde jako normální cena k autu, o kterým píšeš, že je ve stavu takovým, jakým je ;)
raging
Klubové ID: 2093

#6 Příspěvek od raging »

Jasne,uz nepremyslej o nicem a bez si pro nej 8)
Odpovědět