Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moje prvni BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
radim2561
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od radim2561 »

Na 6 hrnkách sem trval .. :-) chtěl jsem si to zkusit
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Nastuduj si to..
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... hlight=faq

a dojeď si pro ukázku za praxe dnes od 19:00 na Ústřední hřbitow.
radim2561
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od radim2561 »

Dnes bohužel nemužu :( . Ale na příští bych se dojel rád podivat .. Jak to mate vyřešený :-)
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od bmw4ever »

A jestli ti mohu poradit tak si zaplať členství v klubu. Budeme z tebe mít radost :wink:
Deathbox

#25 Příspěvek od Deathbox »

tak ať slouží :wink:
Wenzel

#26 Příspěvek od Wenzel »

Tak dnes uz jen zavidim...

Sve prvni BMW jsem koupil po vlastneni VW - naprosta spokojenost. Bohuzel jsem jej vlastnil jen cca rok a tri mesice... dnes uz je nekde jinde, viz.:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=73643
Obrázek

Takze at ti dobre slouzi a zazijes s nim jen radosti :wink:
Snad se mi v zime vrati dobra nalada... s koupi noveho auta.
radim2561
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od radim2561 »

Tak jsem klik na ten tvuj link.. Celkem nařez :-( Třeba se poštěstí a někde se nepoškozené najde... Přeji hodně štěstí
radim2561
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od radim2561 »

Zdravím. V místě promáčknutí prahů od předchozího majitele se začla oběvovat rez. Rozhodl jsem se zasáhnout než bude pozdě. Zajel do Hornbachu a udělal měnší nákup ( bezoplachový odrezovač Rezistin ve spreji přelakovatelný, tmel a plnič.)
Obrousi jsem poškozené místo.. Byl jsem celkem překvapenej že pod šedým help linem na prahách se skovává barva vozu ( z toho usuzuji ,že už prahy někdo lakoval. jen nevím proč)
Zbroušené místo jsem smirkem vyleštil do čistoty a natřel odrezovačem.

Ted jsem na vážkách jaký další postup zvolit:
a)
-střiknout rezistinem (PVC báze)
-tmel
-základovka (plnič)

b)
-tmel
-rezistin
-základovka

Jako logištější pro ochranu plechu mě příjde varianta a) aby byl rezistin s přímím kontaktem s plechem. Zase na druhé staně nevím ajak bude kit chytat na nalakovaný povrch

Co myslíte?

Ani mi tak nejde moc o krásu.. NA současné prahy příjdou stejně M prahy.. takže mi jde spíš ochranu aby mi to poď těma plastovýma tiše nehnilo.

Díky

PS : postižené místo je vidět na druhé force pod zadním otvorem pro hever.
gear
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od gear »

Koupil jsi pěkný coupe..moje první auto bylo bmw e36 320i coupe...jako 18ti letej mladej kluk sem se nevyznal jak na co přesně koukat...známej mi v Praze domluvil tohle auto,že to ten kluk provává jako top auto..tak jsem ho koupil...dolej jsem domu tam jsem zjiztil auto do pulky vytopený prahy podlaha hotovo ted to dělám kopletně nové,bořený na bok, dávaná střecha a kousek levý čtvrky...řikal mi že tam dával novej černej interier,pak jsem zjistil že to ten maník stříkal normálním spreje(stropnici,spoulky) v pulce cesty jsem si chtěl pustit větrák,tak ten nešel.přez léto jsem musel dělat uplně nový uchycení na zadní ramena...teď dělám ty prahy a tu podlahu takže hotvo auto mám cca rok..dal jsem mu za to 65tis...doufám že ho potkám na BigBmw....aspoň že jsem ten autoklempíř tak si to udělám sám..
Maysner

#30 Příspěvek od Maysner »

na nadobe od "asfaltovyho" nateru se doctes, ze se ma nanaset na ocistene predchozi ochrane natery, popripade na nejakou zakladovou ci vrchi barvu. tydle natery musis vzdy dat na nejakej nater. sam se na plechu neudrzi. ja pouzivam na holej plech Alkyton(matnej) a na to davam Bodycko, vetsinou 930. pouze na mista kde uz se neplanuje vrchni lak. drzi to dobre. na predchozim aute jsem takhle delal i ramena apod

jinak pod tim sedym naterem je opravdu barva. je to tak z fabriky. auto nalakovali a potom na prahy nastrikali tendle ochranej nater. u dveri to mam trochu osoupany a prosvita pod tim taky barva auta :wink:
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od jiriik »

bmw4ever píše:A jestli ti mohu poradit tak si zaplať členství v klubu. Budeme z tebe mít radost :wink:

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to s tím členstvím v klubu?
Jsem tady jen registrovaný, ale nevím jak je to s tím členstvím...
Jestli každé město má svůj klub, do kterého se pak začlení nebo je to celkově pro všechny.
Kde popřípadně členství získat a kde ho platit:-)
Moc díky :)
Kalasnikov

#32 Příspěvek od Kalasnikov »

Ahoj všechny informace které potřebuješ najde v horní části menu nalevo na těchto stránkách. Tam co je napsáno BMW klub ČR.
Odpovědět