http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -7/7451983
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zná někdo toto BMW??
-
Kail
- Klubové ID: 1612
Znám majitele (no znám,asi 3x jsem u něj byl pro díly...) a upřímně bych si od toho nesliboval moc,nic proti tomu člověku je to super chlap a nechá se s ním pokecat,ale ohledně aut tam měl spíš takový různý pološroty všechno nejspíš přitažený z DE prakticky zadarmo,většina na ND...No a ta matná tam taky nebude jen tak,málokdo si lakuje do černý matný (rozumněj nejlevnější varianta celolaku) naprosto zdravý auto žejo 
-
General-Kocur
- Klubové ID: 1493
-
Snejk
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
auto znam a je naprosto v pohodě. ano, majitel ma na dvoře spoustu autovraků protože se tím živí, proto sem u něj pečenej vařenej... ale je to fanda do tuningu a za tohle auto v německu dal nemalý peníze aby s ním mohl soukromě jezdit... ted investoval ještě jednou takový za ještě větší tunink e34ky, menava barva, na zakazku udelane snad všecko tam, no děs, chromovana kola v ceně dvou takovych sedmiček... no tak prostě pro tohle už není místo. kdo ho chce at se na to jede podivat. jede to jak tři krávy, krásně to sedí. ja když to vidim se mi kudla v kapse otvira takovy tuzink, ale neni to žadnej extrem a nesmysl, žadne plastove kraviny ani nic. jen učelny zmatnění celýho auta a shadow line packetu (ty tmavy helly ma origo)... no ale driv kontaktujte majitele ted o vikendu mi rikal ze uz na to snad nekdo slozil zalohu a dojede...
-
Moribundus