Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

je moc 160tkm na bmw m3 04?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Lion píše:
MattyX píše:lione ja nerikam ze je to spatny auto porad je to zabavne nez jine atd,ale v porovnani s ostatnima se ji hold nedarilo,ale to uz sme tu nekolikrat resili :D ja sem zastance starejch zraloku :P nekdo zase e36,hold nikomu se z nas neostesti behem jednoho dne vystridat vsechny mpowery aby sme meli moznost porovnani,nekdy na to nestaci ani celej zivot :D
Jojo někde sme o tom taky vedli debatu :) Nic ve zlým, je to prostě jen můj názor vlastníka tohoto stroje. Prostě já si jí nemůžu vynachválit. Vím co ta M3 dovede a určitě jí neřadím mezi odpad ba naopak jako hodně povedený M Power. :wink:

BTW.: Mně by opravdu zajímalo v čem ty recenzenti vidí tolik zla a tak málo zábavnosti v E36 M3. :D
tak jasne o tom zadna kazdej kdo jezdi svym autem a splnuje jeho pozadavkytak je spokojenej...ja v e36 m3 parkrat jel,jo jede to pekne,ale kdyz pak presednes do e30 s motorem S14 tak ta mrstnost toho auta je uplne nekde jinde...vsechny vlastnosti e36 uvedla v dokonalost az e46...

jinak si myslim ze ty renomovane casopisy ktere tyto testy delaji maji proste tu moznost toho primeho porovnani a vsimaji si urcitejch detailu co bezny uzivatel ani nepostrehne nebo ho nezajimaji ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#22 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já novinářům nevěřím ani pozdrav.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Hyena
Klubové ID: 2390
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Hyena »

MattyX píše:
Lion píše:
MattyX píše:lione ja nerikam ze je to spatny auto porad je to zabavne nez jine atd,ale v porovnani s ostatnima se ji hold nedarilo,ale to uz sme tu nekolikrat resili :D ja sem zastance starejch zraloku :P nekdo zase e36,hold nikomu se z nas neostesti behem jednoho dne vystridat vsechny mpowery aby sme meli moznost porovnani,nekdy na to nestaci ani celej zivot :D
Jojo někde sme o tom taky vedli debatu :) Nic ve zlým, je to prostě jen můj názor vlastníka tohoto stroje. Prostě já si jí nemůžu vynachválit. Vím co ta M3 dovede a určitě jí neřadím mezi odpad ba naopak jako hodně povedený M Power. :wink:

BTW.: Mně by opravdu zajímalo v čem ty recenzenti vidí tolik zla a tak málo zábavnosti v E36 M3. :D
tak jasne o tom zadna kazdej kdo jezdi svym autem a splnuje jeho pozadavkytak je spokojenej...ja v e36 m3 parkrat jel,jo jede to pekne,ale kdyz pak presednes do e30 s motorem S14 tak ta mrstnost toho auta je uplne nekde jinde...vsechny vlastnosti e36 uvedla v dokonalost az e46...

jinak si myslim ze ty renomovane casopisy ktere tyto testy delaji maji proste tu moznost toho primeho porovnani a vsimaji si urcitejch detailu co bezny uzivatel ani nepostrehne nebo ho nezajimaji ;)
Srovnáváš nesrovnatlený...je to jiná váhová kategorie...je to jako bys řekl, že E36 zas uplne jinak zrychluje...a nakonec bude vždycky rychlejsi(v sérii).Nechci tady do toho zabřednout.Nijak E36ku nepřeceňuju, ale i pokud vemu slovo "zábavnost", jako co nejvíc objektivní, nevím proč by v ní měla mít třeba M5 E34 navrch :?:
KEHO rennsport
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od MattyX Moderátor »

v e34 m5 sem jel,rychlostne stejny,pritom mnohem pohodlnejsi... heled jestli chces najdu ti email na speed a muzes se jich zeptat ja ti na to neopovim ;) ono asi taky hlavne neznamena ze novejsi a modernejsi ze je za kazdejch okolnosti lepsi...ale to se debatovat na milion stranek co kdo povazujeme za lepsi vlastnosti auta,kazdej mame svoje,argumentovat bude pokazde nekdo necim,hold nejsme v pozici kdy nam vysledek nejakeho srovnani bude jedno :D
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

tak sem ten SPEED doma vyhrabal a nafotil vam to , odpoledne vam to sem prdnu....
Hyena
Klubové ID: 2390
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Hyena »

MattyX píše:v e34 m5 sem jel,rychlostne stejny,pritom mnohem pohodlnejsi... heled jestli chces najdu ti email na speed a muzes se jich zeptat ja ti na to neopovim ;) ono asi taky hlavne neznamena ze novejsi a modernejsi ze je za kazdejch okolnosti lepsi...ale to se debatovat na milion stranek co kdo povazujeme za lepsi vlastnosti auta,kazdej mame svoje,argumentovat bude pokazde nekdo necim,hold nejsme v pozici kdy nam vysledek nejakeho srovnani bude jedno :D
Rychlostně stejný tak možná 3.8, ale hlavně jsme se původně bavili o "zábavnosti"....ne o pohodlí :idea: Ale v klidu...těším se na ten scan

To GeorgosAC: Díky :thumbsup:
KEHO rennsport
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#27 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

pratele spaleneho benzinu tak tady to je... pokud je to nahovno nafocene... tak muzu to nafotit lepe ( zrkadlem) , snad to bude stacit....

Obrázek

nadherny to pohled ///M
ObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
PeteBMW

#28 Příspěvek od PeteBMW »

to GeorgosAC: díky
A kluci vyštrachal sem pro vás i druhý díl. A hadejte ktere Mko vyhrálo? :lol:
http://forum.e30.cz/speed-12-2007-t64908.html
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od MattyX Moderátor »

precetl to nekdo uz cely ? nejaky reakce ? :P :lol:
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#30 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

reakce je taková, že M1 je veterán, e30 popelnice, e34 vetsi popelnice, e36 kontejner, Z3 pro 4%, e39 adept taxikářova mokrého snu, e46 bezny pekny auto a e92 je soucasny stroj... jestli mají M motor je vcelku jedno :lol:
tyhle články jsou imo o ničem, lecky je v nich hafo chyb, polopravd a osobních dojmů s 0 vypovídací hodnotou... v jednom článku se dočteš, že e39 M5 je nej auto, ve druhém, že je to pojízdnej šrot, a oba mají v podstatě pravdu... to más jak volbu miss, každej má jiný oko a asi leckdy ruce :-))
“Ability is what you're capable of doing.”
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#31 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Uf tak jsem to přečet - každopádně článek je ušitej dobře a test působí logicky a systematicky, což vyvolává dojem spravedlivosti. Úspěch sklízí e30 M3, kdoby to byl řekl.. :) Ale je jasné, že vždy bude mrštnější a zábavnější menší, lehčí auto. Rychlejší zase bude s výkonějším motorem. Ty auta skončili prakticky podle hmotnosti ;)
U mě z toho vychází asi vítěz E46 M3 (celkem jedno jestli CS,CSL) M3 e46 má od všeho tak akorát, v ///M provedení.
Pak e39 M5, není prvně co slyším, že současná pětka tu předchozí nepřekonala. Je to Saloon.
.. a e30 má u mě potom velkej respekt!

BMW filosofie říká, že jsou největším výrobcem luxusních vozů na světě. A proto je taková i M3 e92..
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od milo »

nechybí tam 850csi? 8)
Filozof
Klubové ID: 1044

#33 Příspěvek od Filozof »

milo píše:nechybí tam 850csi? 8)
hehe parník nikdo testovat nebude :lol:

není to M
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RuDoSh »

Filozof píše:
milo píše:nechybí tam 850csi? 8)

není to M
a kdo myslis, ze delal 850 CSI?
Yngwie

#35 Příspěvek od Yngwie »

Totic píše:Uf tak jsem to přečet - každopádně článek je ušitej dobře a test působí logicky a systematicky, což vyvolává dojem spravedlivosti. Úspěch sklízí e30 M3, kdoby to byl řekl.. :) Ale je jasné, že vždy bude mrštnější a zábavnější menší, lehčí auto. Rychlejší zase bude s výkonějším motorem. Ty auta skončili prakticky podle hmotnosti ;)
U mě z toho vychází asi vítěz E46 M3 (celkem jedno jestli CS,CSL) M3 e46 má od všeho tak akorát, v ///M provedení.
Pak e39 M5, není prvně co slyším, že současná pětka tu předchozí nepřekonala. Je to Saloon.
.. a e30 má u mě potom velkej respekt!

BMW filosofie říká, že jsou největším výrobcem luxusních vozů na světě. A proto je taková i M3 e92..
Jestli je e39 M5 je o kousek horsi nez M3 CSL, tak to neni takova modla, jak jsem si myslel:). Ja teda starsi M3 e30 nemusim, ale asi proto, ze ne kazdou zatacku "musim" jezdit bokem a "opoustet kruhove objezdy ve 20 metrových powerslidech" a v nicem jinem mi nepripadla nijak zazracna (sice to nebyl vystavni kus, ale kouzlo by melo byt stejne) ... :D. Holt asi to nedokazu ocenit ... :)
PeteBMW

#36 Příspěvek od PeteBMW »

Ja bych si tu E30 M3 i zkusil. Myslím,že to může být hodně zábavné autíčko. :P
Odpovědět