Jde o to, že jsem se rozhodl z mého auta (e36 328i) demontovat zařízení LPG Landi Renzo IGS. Důvod je pro mne jednoduchý a to sice ten, že nejsem nějaký vyznavač LPG, auto mám pro radost a né abych šetřil korunky plynem. Prostě chci jezdit jen na benzín a LPG dat do pryč na vždy...
Neví někdo jak je to když chci LPG vymontovat, teď myslím po stránce papírování. Můžu si to udělat sám? Nebo musím mít nějakej štempl od firmy, že LPG bylo odborně demontováno? S čím bych pak zašel na ouřad kde mi z TP vyškrtnou LPG. Nebo si to mohu vymontovat sám, zajet na technickou kde potvrdí že systém v autě už není a teprve na ouřad? Ví to někdo?
Dále mě zajímá jestli může být při demontáži nějaké úskalí? Nádrž, vedení a ty část s jednotkou co je v motoru... To vše mi příjde jako hračka odstranit. Je mi jasné, že budu muset dát jiné sání a poodpojovat všechny dráty co jsou napojeny na systémy motoru. Je tam dále něco co by mě mohlo zaskočit? Ještě se chci zeptat jak vypustit z nádrže případné zbytky plynu? Bývá tam nějaký vypouštěcí ventil?
Chtěl bych si to hlavně udělat sám, protože k autu už nepustím žádného krypla rádoby mechanika co se zrovna špatně vyspal a práce ho nebaví tak to dělá spíše destruktivním způsobem než s rozumem...

V poslední řadě pokud by někdo o toto LPG měl zájem může mě kontaktovat skrze SZ a já mu napíšu podrobnosti. Zatím to nechci dávat jako inzerát neboť nevím vůbec kdy to půjde ven z auta. LPG je půl roku po revizi kde bylo seřízeno + vyměněny nějaké drobnosti. Nádrž je místo rezervy ale bohužel jí 2010 končí životnost... Díval jsem se že nová stojí do 4000kč. Já už ji kupovat nehodlám, to to raději fakt vymontuju. Používám to jen na delší trasy a myslím, že u někoho jiného by to mělo určitě jlepší využití. K LPG je všechna dokumentace vč. návodu na montáž.