Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW řady 6

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Maxiczech

#1 Příspěvek od Maxiczech »

Co říkáte na tohle? http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-630ci-navi ... 90672.html
Děti s náma stejně už nikam nechtěj jezdit.. Teenageři.. :?
A klucínka bychom vozili jako Lvího krále. 8)
Je to dobrá volba za ty peníze? :)
Co myslíte?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Seženeš i levnější.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
100RM

#3 Příspěvek od 100RM »

Ked uz 6ku a nie M6, tak by som siel radsej do rok starsieho, ale 645. Nech to ma aj trosku vykonu ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Marosh

#4 Příspěvek od Marosh »

Podle fotek? Vypadá zachovale, ale kdybych už řešil šestku, tak bych asi přemýšlel o jiném modelu než 630i v kombinace se steptronicem. Jenomže já bych šestku zatim vůbec neřešil. :)

Takže jestli nemáš závodní ambice a chceš příjemný, ovšem víceméně dvoumístný auto a seš si jistej, že se ti šestka neokouká... asi proč ne. Akorát mi tam chybí ta "value for money" ... pětka se stejnym motorem je za ty peníze rok stará. Jenom jí má každej. :)

A Matal má rovněž pravdu, že konkrétně tenhle kousek nen zrovnai žádnej kšeft století.
General-Kocur

#5 Příspěvek od General-Kocur »

Co tahle: http://www.autoimportmach.cz/detail-voz ... -drive-smg ?

Je v PLNÉ výbavě... :lol: :lol:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Koby »

tak já si myslim, že 6er asi budou tak nějak všechny zachovalé, je to nový a pořád drahý auto... Ale mega bych za to nedal ani omylem, to auto mi nedává nějak smysl. Ale proti gustu... Design se mi hodně líbí
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

Na aukru se jich válí několik, sice starších, ale daleko levnějších a když budeš šikovnej, tak z nich ještě vyrazíš slevu..

http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C9498714

http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C8176227

http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C9245560
Martinéz

#8 Příspěvek od Martinéz »

muj nazor: sestku proc ne a pokud byl nekdo (ocividne) spokojenej s low endovou petkou, ta 630i bude dustojnej posun dal. Vsak ono to pojede taky a na dynamickou jizdu v dnesnim provozu uplne dostacujici.. spis naopak si myslim, ze normalni clovek co nepremejsli kolik najede driv nebo pozdeji zacne bejt z ty spotreby 645i prinasranej. Pokud by to melo bejt druhy auto k 530d, pak neni o cem, ale na spotrebak 630i pohoda..

..spis tenhle kousek mi prijde uplne o nicem jak cenou, tak barevnym sladenim..
Maxiczech

#9 Příspěvek od Maxiczech »

Co jsem čekoval kolem a kolem. Tak ta co uvádím je pro mě asi nejlepší volba. Jak interiéru, tak v exteriéru. Libovka je tam to střešní okno. To snad nemá každá šestka. Nebo ano? A jak někdo psal, že by kupoval už v plný palbě, tak tomu moc nerozumim, co tomuhle modelu chybí.. :lol:
Možná křídla.. :) Newim, je to zase něco jinýho. Pětky jsou taky pěkný, ale mě se nelíbí ten interiér. Hrozně mi ta nová pětka těma tvarama na palubce připomíná helmuta.. Zlatá e-39.. :)
Hansen

#10 Příspěvek od Hansen »

Dvoudvéřová kupé jsou nejhezčí auta. Mám CLK 550 a příští auto bude BMW 650i. Jediné, co mně u kupé dělalo ze začátku problémy, byly dlouhé dveře. Když jsem si nechal na parkovišti stejné místo jako u limuzíny, tak jsem z auta nevylezl. Jízdními vlastnostmi žádný sedan nebo limuzína na kupé nemá. Jestli je pro tebe jízda autem zábavou a ne povinností, tak do kupé určitě jdi.
Filozof

#11 Příspěvek od Filozof »

Maxiczech píše:Co jsem čekoval kolem a kolem. Tak ta co uvádím je pro mě asi nejlepší volba. Jak interiéru, tak v exteriéru. Libovka je tam to střešní okno. To snad nemá každá šestka. Nebo ano? A jak někdo psal, že by kupoval už v plný palbě, tak tomu moc nerozumim, co tomuhle modelu chybí.. :lol:
Možná křídla.. :) Newim, je to zase něco jinýho. Pětky jsou taky pěkný, ale mě se nelíbí ten interiér. Hrozně mi ta nová pětka těma tvarama na palubce připomíná helmuta.. Zlatá e-39.. :)

No myslím si že 2tunové auto s 3litrovým motorem je fakt minimum.
Tam bych videl aspon 4 nebo 5litr. To je jiné kafe.

Za ty prachy seženeš taky M6 a to jsme už nekde uplne jinde.

Stejne to auto máš na víkendy a pro radost tak proč 3litr ?

Navíc u M6 pujde ta cena pomalu dolu ne jak u 3litra kde ztratíš polovinu hodnoty behem dvou let.
Maxiczech

#12 Příspěvek od Maxiczech »

Hale.. A nejseš ty náhodou nějakej filozof? :lol:
To nebude autí na weekendy. Mám dycky jen jedno autí. Bude to na takovéto normální ježdění..
Nejsem miliardář, děckáá.. :wink:
Myslím, že 258 pašíků je i na dvoutunu v poho.. :P
HAMANN

#13 Příspěvek od HAMANN »

Co muzu poradit jel jsem v novy trojce kupecku s timhle trilitrem, jede to hodne slusne, je to hodne tichy takze tu rychlost tam moc nevnimas, ale uz 6ka je o dost tezsi a pokud to mas jen na vikendy a pro zabavu tak 645i je jasna volba! Uz jen kvuli zvuku osmivalce :)!!
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MattyX Moderátor »

ja myslim ze rozdil par litru na sto kolometru 9L vs 13L(pouzil sem google :D ) usetrit a pak se mlatit hlavou do zdi ze nekoupil osmykybl me osobne prijde jako nesmysl kdyz uvazujes o koupi auta za meloun tvl :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Filozof

#15 Příspěvek od Filozof »

Maxiczech píše:Hale.. A nejseš ty náhodou nějakej filozof? :lol:
To nebude autí na weekendy. Mám dycky jen jedno autí. Bude to na takovéto normální ježdění..
Nejsem miliardář, děckáá.. :wink:
Myslím, že 258 pašíků je i na dvoutunu v poho.. :P

Počítej ale pokud jezdíš opravdu hodně tak 30-40tis. měsíčně provozní náklady.
6ky jsou drahé na udržbu a pokud spočítáš pojistky a ostatní náklady plus original servis jsi u takovéto částky.

Pokud podnikáš, tak v poho dáš to do nákladů. :wink:

Takže stejně za 2-3roky zaplatíš cenu auta, myslím si, že pak řešit 3litry na spotřebě je sranda.
bulik

#16 Příspěvek od bulik »

Motor M54 3,0 je dobrý na běžný cestování, ale pro radost bych volil 645Ci, nebo 650Ci.. 8)
Maxiczech

#17 Příspěvek od Maxiczech »

Mno jo no, ale to jsme majinko v jiné cenové relaci. Volim "zlatou střední". V poměru cena/výbava/výkon. Samozřejmě nejmladší a co možná nejméně najeto. 30 - 40 tis.měs. do toho v žádném případě strkat nehodlám. Zdá se mi to nějaká raketka..
Víc jak mičudu za autí dát nechci. Tedáá.. +- autobus.. :twisted:
Marosh

#18 Příspěvek od Marosh »

Nepište všichni o "autu na víkendy", když jasně píše, že nekupuje auto víkendy. :D Jak o tom tak přemýšlím, tak to vlastně docela chápu... závodní ambice nejsou, takže jízda napohodu, s tím, že když je někde potřeba předjet, tak si 630i stejně s 95% ostatních aut poradí. Každej prostě nepotřebuje ryk osmiválce, adrenalin a 15-20 na sto. :) Nicméně já se třeba pořád nemůžu rozhodnout, jestli se mi ta 6er líbí nebo ne. Zajímavá je určitě, zaujme... já nevim... něco jako zrzavá holka. :lol:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od MattyX Moderátor »

no ale delas z toho osmyvalce jak kdyby ho mel uplne totalne sezrat a nevim co jeste... kdyz by resil spotrebu tak skoci do 635d a je to...ale resit u auta co stoji mic jestli to zere 10 nebo 15l me prijde uplne smesny...stejne kdyz budes ten 3.0 honit jak nadmutou kozu tak bude papat jak ten osmykyblik...trilitr tak nejak je fajne v 3er v petce je dostacujici urcite,ale v dvoutunovem gt me prijde ponekud malo :?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od matal Moderátor »

Přesně tak.. :wink:
Odpovědět