strašně mě štve že kdysi tak sportovní značka BMW nemá odpověd třeba na R8...mělo by to být BMW které vládne a ne audi...podle mě by každý ocenil pořádný supersport od BMW!!!
D-E-J-V píše:strašně mě štve že kdysi tak sportovní značka BMW nemá odpověd třeba na R8...mělo by to být BMW které vládne a ne audi...podle mě by každý ocenil pořádný supersport od BMW!!!
Už se to tu řešilo x krát, ale opět mi to nedá, holt nám musí stačit sportovní náčiní X6//M a teď sem někde četl o X5 s V10 z Le Mans se skořepinama a karbonovým kde čím. Je mi z toho do pláče kam to BMW hrne.
Zvlášť když bylo BMW Sauber přes rok v soutěži F1, zkušenosti pro supersport by tu byly.. Ale komu cpou ty off roady to nevim. Asi poserům, který se potřebujou cítit v bezpečí. Šak já se jim v centru vždycky vysměju, jak bezradně hledajou místo k zaparkování.
To je vrchol jako, osobně si myslím, že to tam dal právě pro vísměch značky BMW!!!
Stejně je jasný,alespon u mě teda, že E3O M3 byla NEJ kára od BMW!!!!
já si zase myslím a to se nechci hádat že nej kára byla M3 E46 CSL...nejel sem ani v jedné ale je to můj názor...kámoš tedka vyhrál na srazu sportovních automobilů svezení "jen" v právě e46 CSL a když vysednul tak to stálo za to....klepal se celý jak kdyby měl zimnici a mluvil o tom ještě měsíc...a to není žádný prdola...se mnou v iS zažije hodně adrenalinu:)..ale to vlastě každý:D...poslední dobou po mě lidi vyloženě chcou at je pořádně svezu...a já se vůbec nebráním:D
....a proto doufám
že nedojde doba...
kdy budu muset....
přesedlat na jinou zábavnější značku:( !!!
No že BMW nemá žádnej vyloženě sportovní model je fakt,ale zrovna R8 bych za takový taky nepovažoval...
To nemá se supersportem nic společnýho,je to prostě mrdka přecpaná elektrikou a všema možnýma i nemožnýma systémama konstruovanýma tak,aby v tom mohlo jezdit každý pako co na to má prachy.Jediný co to má opravdovýho je motor,který ale nemá od Audi jako takové nic (právě proto za něco stojí že ).
Prostě jak už někdo řekl,snadno říditelný supersport
D-E-J-V píše:já si zase myslím a to se nechci hádat že nej kára byla M3 E46 CSL...nejel sem ani v jedné ale je to můj názor...kámoš tedka vyhrál na srazu sportovních automobilů svezení "jen" v právě e46 CSL a když vysednul tak to stálo za to....klepal se celý jak kdyby měl zimnici a mluvil o tom ještě měsíc...a to není žádný prdola...se mnou v iS zažije hodně adrenalinu:)..ale to vlastě každý:D...poslední dobou po mě lidi vyloženě chcou at je pořádně svezu...a já se vůbec nebráním:D
Bavíš se o 103 kilowatovém 1,8 Is??? Že to popisuješ jak to CSLko ...