Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2010 - aneb co vylepšit napříště...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od DC Výkonná rada »

pište sem vaše nápady co vylepšit na BIGu oproti tomuto roku

díkes ;-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bmw4ever »

lepší označení stanoviště BMWklubu našel jsem ho až druhý den myslel jsem že je úplně vzadu u plotu.

Zlepšít organizaci parkování nebo alespoň označit hlavní tahy kde se parkovat nebude smět aby mohl každý přijet a odjet bez problémů.

A víc holek na které by se dalo koukat nejlépe povinně alespoň v plavkách :lol: :oops: :twisted:

Jinak naprosto bez problémů a super 8)
Rendis

#3 Příspěvek od Rendis »

bmw4ever píše:lepší označení stanoviště BMWklubu našel jsem ho až druhý den myslel jsem že je úplně vzadu u plotu.

Zlepšít organizaci parkování nebo alespoň označit hlavní tahy kde se parkovat nebude smět aby mohl každý přijet a odjet bez problémů.

A víc holek na které by se dalo koukat nejlépe povinně alespoň v plavkách :lol: :oops: :twisted:

Jinak naprosto bez problémů a super 8)

to,že bmwklub nebyl řádně označen není vina DC-ho a organizátorů,ale jen členů klubu.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
michal09

#4 Příspěvek od michal09 »

Organizace je myslím velmi dobrá a bez problémů, zacož patří všem oraginázátorům velké díky. :Poklona:

Napadají mě pouze maličkosti, například lehký komentář ke sprintům, třeba říct jáké auta proti sobě soupeří a kdo nakonec vyhrál, protože po těch 400m to může dopadnout jinak než to vypadalo na startu.

Nebyla by špatná nějaká ta muzika po setmění u jednoho ze stánků, prostě stánek kde by to žilo i v noci (v rámci možností). Když jsme u těch stánků, musim pochválit stánek, kde točily Gambrinus, byl tam i loni - parádní pívěčko a komplet nabídka, o pohodrářské a příjemné obsluze se kterou jsme v sobotu popily ani nemluvim... :wink:

Nebo třeba více TOY-TOYek, napočítal jsem jich cca 7, což mi příjde na odhadem 700-800 lidí proklatě málo, nebo by stačilo kdyby toy-toyky firma vyměnila za čisté, třeba během spanilé jízdy... Já jsem tam byl jen jednou, v sobotu ráno a už to vypadalo dost nepěkně, nedokážu si představit jak vypadaly večer, natožpak druhej den ráno... Hlavně pro holky to musí být dost nepříjemný...

Jinak parádní akce DC, polovina srpna bude u mě každej rok reservovaná na BIG... :wink:
shadou
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od shadou »

To řazení v kempu je opravdu neštěstí ,rozřazení a organizace dopravy v kempu pomůže všem, popřípadě udělat plácky pro jednotlivé řady (i podle zastoupení)
3er,5er,6er,7er a ostatní, je těžké najít majitele auta kterého se chcete zeptat na nějaký neduh daného modelu,nebo získat radu co kde jak od koho....., podobné akce jsou přece o informacích které si majitelé předávají ,
o prohlédnutí , získání rad a nějakých zkušeností z provozu daného auta.
Navázání kontaktů mezi majiteli konkrétního modelu. Já jako majitel E34 si těžko pokecám o problému na podvozku z majitelem E38,Takové infoarény
pro jednotlivé řady pomůžou v navazování kontaktů .

a mám návrch na soutěžní klání které nebude o adrenalinu
orientační závod ,udělat trasu třeba 15,20 km a jet podle itineráře -
odbočte v pravo po padesáti metrech je křižovatka na ni se dejte vlevo...
dát na trasu stanoviště kde se budou plnit motoristické úkoly a zodpovídat technické otázky, -taková výměna kola na čas ,nebo schopnost zaparkovat do ohraničeného prostoru, procouvat kuželi, zodpovědět něco o autě nebo dopravě, osádka pojede na čas, dát jim čas příjezdu do dalšího stanoviště podle vzdálenosti a povolené rychlosti na daném úseku,
přijede dřív dostane trestné minuty ,tím se zabrání ohrožení dopravy
a sníží riziko nehod.každá správná odpověď odpočítá čas špatná přičte,dovednostní budou na stejném základě a ještě se může čas stopovat a přičítat (zaparkuješ za minutu a srazíš kužel přičte se 1+ třeba 3 trestné minuty k celkovému času) a jako odměna co třeba roční členství
v klubech Zdarma a třeba titul řidič bigu 2010 a podobně, ohodnotít třeba 5 řidičů nebude zase taková zátěž pro klubové pokladny ,klubů BMW jezdí na BIG hodně tak proč je nezapojit.
Jinak ještě jednou děkuji za akci a pokud budu moci nějak pomoci při příštích ročnících ,můžeš se na mě obrátit
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Obrázek
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukys318is »

michal09 píše:Nebo třeba více TOY-TOYek, napočítal jsem jich cca 7, což mi příjde na odhadem 700-800 lidí proklatě málo, nebo by stačilo kdyby toy-toyky firma vyměnila za čisté, třeba během spanilé jízdy... Já jsem tam byl jen jednou, v sobotu ráno a už to vypadalo dost nepěkně, nedokážu si představit jak vypadaly večer, natožpak druhej den ráno... Hlavně pro holky to musí být dost nepříjemný...

Jinak parádní akce DC, polovina srpna bude u mě každej rok reservovaná na BIG... :wink:

No tak to ja mel stesti , byl jsem tam jako jeden z prvnich hned v patek vecer na maly strane, a kadibudky byly nadherne cisty a vonavy po zvykackach HUBA BUBA s prichuti Cherry :) Dalsi den rano uz to tak nadherny nebylo :D
shadou
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od shadou »

ten večerní program není zase tak špatný nápad. a jednoduše proveditelný
muzika nemusí jet na plno a posedět ,pokecat se dá i pří svíčkách takže ani generátory není třeba pouštět.
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Obrázek
fixCZer

#8 Příspěvek od fixCZer »

... aby po mě DC nechtěl dvakrát zaplatit vlezný :lol: :lol:
sorry chápu už táhlo na 11h :lol:
michal09

#9 Příspěvek od michal09 »

shadou:
No co se parkování na letišti týče, maximálně bych označil hlavní tahy, aby se dalo v klidu projet, tím pádem by byly i oddělený parkovací místa, ale nějaký rozřazování podle typu auta myslím nemá smyl, 95% lidí tam přijede ve zkupinkách co se lidi mezi sebou znají, mají různá auta a budou chtít bejt pospolu - logicky... :wink:

Jinak orientační závod je dobrý nápad, sám bych se ho rád zúčastnil narozdíl od adrenalinových soutěží, na které nemám auto, respektive motor :D Ale to se dá zrealizovat s tak 20 - 30ti autama, se šesti stovkama aut je to utopie... :wink:
Wickerman

#10 Příspěvek od Wickerman »

Já žádný výhrady nemám!!! Jsem naprosto spokojenej, že je především bezpečnost na prvním místě u tohoto srazu a to je nejdůležitější :)
Jinak těch WC by opravdu klidně více bejt mohlo a popřípadě kdyby se tam objevilo např. 5 mobilních sprch tak by to myslím taky od věci nebylo, jelikož když vyjde takovejhle pařák, tak ty 3dny jsou šílený jak je člověk upatlanej a špinavej :wink: Nejsem žádnej metrosex :D ale usínat nasračku propocenej není zrovna to NEJ :D
A kdyby to mělo stát náko více peněz, tak pro mě za mě at si za vstup řeknete kolik je libo, tak já to klído dám, jelikož tento sraz je NEJ TOP!!! a jednou za rok mě je fuk kolik to stojí :wink:

Těším se na BIG BMW 2010!!!!! :)
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od myrryn88 »

Pripojil bych k vetsimu poctu toi toiek a treba i tu sprsku nejakou.Jínak to byl vynikajici sraz absolutne bez chyb :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matal Moderátor »

Za mě jen zrychlit odbavení u vjezdu, ztáli jsme tam 30minut.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

zasadit kolem runwaye alej košatych stromu at je se kam schovat pred sluncem.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patriot »

Já moc přání nemám :oops:

Snad jen, trochu více představit auto na sprintech, nemyslím model, to pozná každý, ale obsah,motor a výkon, pokud je tedy navýšen. A třeba jméno řidičů.

Odbaven jsem byl asi za 20 vteřin, to je v pohodě, chápu že záleží na době příjezdu, nás přijelo asi 15, já byl druhej v pořadí, tak pohoda.

Snad bych chtělo vytyčit tu příjezdovou cestu ke stanům a občerstvení, aby se tam neparkovalo, blbě se tam odsud vyjíždí, ale to už opakuji někoho jiného, už to někdo psal.

Jinak výhrady nemám, byl to super sraz, ostatní si mohou z BIGu brát příklad :!:

Příští rok by si přál o10 st. C. méně a lehký vánek :wink:
540david

#15 Příspěvek od 540david »

Organizace Super!!!
Jen bych pro příště také uvítal parkoviště po typech aut. Jediný kdo to měl ohrazený byl 7er klub. Hledal jsem druhou 540, ale marně :(
Tehu

#16 Příspěvek od Tehu »

no pro me organizace super :-)

mozna bych uvital nejake mobilni sprchy pro lidi...
surfis
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od surfis »

DC nepřemýšlel si někdy spojit s hochy z DE? Myslím že kdyby přijeli, určitě by se bylo na co dívat :idea:
Vanour

#18 Příspěvek od Vanour »

Ja jsem byl 100% spokojen a to byl prvni big a doufam ze nebyl posledni..... jen na pristi to chce ty sprchy. A ja bych byl taky pro ty sprchy i kdyby se melo priplatit vice. akorat jeden dotaz v sobotu vecer melo bejt promitani a bylo vubec?
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od myrryn88 »

540david píše:Organizace Super!!!
Jen bych pro příště také uvítal parkoviště po typech aut.

Tohle je blbost
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od illa-illa »

SPRCHY a bude to blízko od dokonalosti :D myslím, že ty tomu hodně prospějou .. kor když tam člověk traví 3 dny ... jinak co dodat servis s obcerstvením a pitím perfektní, ceny nevídané (snad zůstanou :D )

Sprinty by chtěly hlasatele nebo světelnou tabuli .. nikdy jsem neviděl na finish line kdo vyhrál ..

.. bavil jsem se skvěle i přitulka si to pochvalovala :cool2:
Dík pořadatelům, všechna čest, muselo to dát hodně práce .. moc si toho cením a jsem rád, že je někdo ochotný se toho statečně ujmout :Poklona: :cool2:
Odpovědět