Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

na co podívat u E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MrGeorg
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MrGeorg »

Nazdar všichni fandové, koupil jsem E36 325i, chci se poradit na co se mám podívat, co by mohlo zlobit? díky.
youwee
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od youwee »

Nazdar MrGeorgu. Vis ze tohle kouzelny forum ma tlactiko hledat? Co kdybys ho pouzil?
MrGeorg
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MrGeorg »

jé promin....jsem si nevšimnul...jdu na to...
Alexru

#4 Příspěvek od Alexru »

Na nic se nedivej a jezdi!
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

Stejnak se nudím v práci tak odpovím...

Já pokaždé prvotně měním motorovej olej + filtr aji když je v motoru cedulka že byl měněn před 3000km tak prostě vyměním už jen pro dobrej pocit že vím že to tak skutečně je... Zkontroluju dostatek náplní - chladič, servo, brzdovka (ta ti zahlásí)... Navíc ještě většinou kontroluju stav pneu jestli nemají někde bouli apod.

Druhotně pak palivovej filtr, případně i kabinovej filtr, kontrola baterky a nechat projet diagnostikou, smazat chyby popř zjistit co je v nepořádku.

Tím bych začal... Postupem času určitě neuškodí novej olej do diferenciálu, převodovky a serva, nová náplň chladiče a výměna brzdovky...

Jinak pokud je něco v háji tak se to projeví nebo to poznáš...
Dan td

#6 Příspěvek od Dan td »

LOCK - důvod je ten, že jen během posledního týdne je to tady asi páté nově založené stejné téma. Pokud kupuješ, projdi si fórum, tu sekci, jaké auto chceš koupit a pokud budeš mít i přes to dotazy, zeptej se konkrétně.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět