Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zkušenosti s BMW řady 3
Zdravim. Chystám se koupit nějaké BMW řady 3 rok 2001 - 2004 okolo 100 až 150tis km. Nemám s těmito vozidly žádnou zkušenost a proto budu rád za každou radu. Jsem téměř rozhodnutý pro motor v dieslu, ale nevím, zda je lepší volba 320 nebo 330 ( z hlediska údržby a hlavně poruchovosti ). Co se týče té verze 330 tak zda je lepší motor 135kw nebo 150 kw ( opět z hlediska údržby a poruchovosti ). Poté by mě ještě zajímalo, zda jsou u této řady 3 nějaké časté problémy ( motor, převodovka, podvozek ). Ještě jsem zvažoval variantu XD ( obavy z pohonu zadních kol v zimě na Vysočině ). Předem děkuji za reakce
tak e46 si ve statistikách poruchovosti nikdy moc dobře nevedla.. nejlepší samozřejmě bude ten 150kw 330d ale to jsou auta od r.v. 2003 a tomu bude odpovídat cena. Z hlediska údržby bude nejlepší 320d protože to je jenom malej čválec, z hlediska poruchovosti to bude podle mě nastejno. Měj nazřeteli, že kupovat ojetý auto je risk a kupovat ojetej diesel dvojnásob
jestli bydlíš na horách tak se XD vyplatí ale zase si připlatíš a hlavně dynamika auta jde celkem razantně dolu, je tam toho holt víc co se musí roztáčet a celkově je to auto těžší, taky pak počítej s vyšší spotřebou.
jestli bydlíš na horách tak se XD vyplatí ale zase si připlatíš a hlavně dynamika auta jde celkem razantně dolu, je tam toho holt víc co se musí roztáčet a celkově je to auto těžší, taky pak počítej s vyšší spotřebou.