Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ztráta klíče
Novej klíč se dá koupit asi za čtyřku v BMW. Ztracenej klíč se dá v servisu odhlásit, když tam přijdeš se zbylejma klíčema, tak ti ten ztracenej odhlásí.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 1451
Vlasta píše:Novej klíč se dá koupit asi za čtyřku v BMW. Ztracenej klíč se dá v servisu odhlásit, když tam přijdeš se zbylejma klíčema, tak ti ten ztracenej odhlásí.

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
2 Vlasta : To odhlášení klíče, respektive jeho nepřihlášení k dálkovému ovládání mu buď udělají v servisu BMW, nebo si to udělá sám, podle tohoto návodu - http://vs31.sweb.cz//Klice_sparovani.doc . Jenže "mikevana" má e39, Ty máš e60 s "mejdlíčkem".
Co to obnáší jsem Vám oběma poslal jako SZ, není vhodné zveřejnit zde.
No a řešení jsou dvě :
drahé - koupit nové zámky, klíče, spínačku, nechat nakódovat v BMW
lacinejší - spolehnout se na to, že drahá polovička ty klíče ztratila kvalitně a pro jistotu auto zabezpečit dalším zařízením počínaje "pádlem" na volant, přídavný alarm, tajný vypínač. Je tady toho na fóru popsáno dost.
No a řešení jsou dvě :
lacinejší - spolehnout se na to, že drahá polovička ty klíče ztratila kvalitně a pro jistotu auto zabezpečit dalším zařízením počínaje "pádlem" na volant, přídavný alarm, tajný vypínač. Je tady toho na fóru popsáno dost.
-
- Klubové ID: 1451
moc,moc Vám všem děkuju!!!! :palec:starML píše:2 Vlasta : To odhlášení klíče, respektive jeho nepřihlášení k dálkovému ovládání mu buď udělají v servisu BMW, nebo si to udělá sám, podle tohoto návodu - http://vs31.sweb.cz//Klice_sparovani.doc . Jenže "mikevana" má e39, Ty máš e60 s "mejdlíčkem".
No a řešení jsou dvě :
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
A byl s immobilizerem a dálkovým ovládáním, jo..tak to tam jedu taky..Alexru píše:primo k bmw nemusis.teda ja jsem k autu dostal jen jede-starej original,zasel jsem do globu na cernym moste a tam jsem mel novej asi za 5 minut a to 300,-pouzivam jen ten origo mam doma

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..