Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Poskrabane BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Michaj
Klubové ID: 1906
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Michaj »

jako tempo brousí trochu lak, vim že se s nim musí opatrně pač sem viděl u známýho co to dovede když na to spěcháš a tlačíš. Mě spíš šlo o to, že jsem slyšel, že pokud máš škrábanec tak že ho máš vzít tempen na strý laky dokud nezmizí a pak pokud máš metlu to vzít tempen na nový laky a je to jako kdyby tam nic nebylo.... 8O tak co je na tom pravdy?

dikes za odpovědi :D
bobosnow
Klubové ID: 2047

#42 Příspěvek od bobosnow »

Killca píše:a kdyz by byly skrabance jeste vetsi, tak s to ak muze vzit opravnou tuzkou laku origo z bmw, ja kupoval hellrot 314 za nejaky 3 kila http://bmwfans.info/accessories/mg-83/ill-83_0253/#212

Tak sem včera dopad taky tak, nějakej de... mi udělal rejhu na autě. Koukal sem na tyhle stránky a z těch to nejde objednat že jo? Tak jakej je postup? Mam zajet do BMW a tam si to nechat objednat nebo to tam mají? Dík za odpověď. Asi to bude nejlepší volba páč je to ten samej odstín co to má být.
DieterBonrath

#43 Příspěvek od DieterBonrath »

http://autolakynovotny.prodejce.cz/ - míchání barev do tužky (velikost laku na nehty), cena 215kč, mají i vzorník BMW, docela se jim to povedlo.
Tužku od nich používám na hlubší škrábance, ještě před zaschnutím otřu, aby barva nebyla mimo rýhu. Pak přetřu bezbarvým lakem (trochu to ztmavne). Na jemnější rýhy (např. kolem klik od klíčů nebo nehtů) používám tužku od turrtle wax, má se nanášet ve směru rýhy, pak nanesu větší množství vosku a rozleštím. (používám to na Lagune Grun metalic)

A tempo bych snad nepoužil ani na 120tku, resp. po rozleštění tempem nanést ještě vosk, aby nedošlo k poškození vrchní vrstvy laku.
Odpovědět