Jandy píše:Mám 530i V8, teda manželka a po 3,5 tis km jsem nedolil ani deci.....
Já do 3,5i M30 taky nedoléval .... a nemáš strniště

Bladecek píše:teď už vůbec nevím co mám brát, ale myslím že aby to byl dobrý výkon/cena tak mi vychází nejlepší 325i či 323i nebo v nejhorším případě 320i (125Kw)
patriot píše:Totic píše:328i (192kW) 2,8 vs. 325i (193kW) 2,5
Bladecek píše:Zdenda_8 píše:já mám 323Ci 243 000 km a pohoda ... motor si vklidu přede a jede hezky
A jaký to máš rok?
Bladecek píše:kluci, vy jste se tu ale rozjeli...teď už vůbec nevím co mám brát, ale myslím že aby to byl dobrý výkon/cena tak mi vychází nejlepší 325i či 323i nebo v nejhorším případě 320i (125Kw)
Maxiczech píše:Hale Patriot. Nebudeš špatnej týpek.![]()
Jsem rád, že to strniště bereš s nadsázkou, jinej by si asi urwal límec.. Je to ten.., ehm.. nebudu jmenovat..![]()
A co máš za autí? Pod nickem jich máš sedmnáct a končí to trojkovou řadou.![]()
Totic píše:Maxiczech píše: Já jsem fakt naprosto spokojenej s M54 170 koňma.
Kolik to žere papírově, nebo podle BC tvá 320i M54 170k ?
Mělo by to být v příručce k autu..
Zdenda_8 píše:Bladecek píše:Zdenda_8 píše:já mám 323Ci 243 000 km a pohoda ... motor si vklidu přede a jede hezky
A jaký to máš rok?
Je to rok 99/07 , za 8 tisíc , jsem nedolil ani decku oleje , je tam pořád nad polovinou , olej nežere fakt vůbec , to samé mi říkal i předešlí majitel..Když jedu v klidu tzv . "ECONOMY"tak není problém se pohybovat kolem 7-8 kombinovanou měl 8,2 , já jsem jí zvědnul na 9,1 a to hlavně že jezdím město..když jedu nad 100km , tak leze dolu..Občas se rád svezu , takže ani moc neřeším spotřebu , je ale dost v pohodě .. Povinný mám za 3700 ročně a nemám ani žádnej bonus , je to moje první auto , přihlášený na mě..323 si myslím je dost dobrej motor a kvalitní ostatně jako všechny 6 válce , opravdu bych nižší nebral , 320 - 150k asi ani ne , neříkám , že to je špatný , ale ... Z mé zkušenosti , kdybych měl na autě natočených 150tkm , asi bych tomu i věřil , opravdu si krásně sametově přede , každý se divý , když mu řeknu 243 tkm i mě se to zdálo dost ,, ale nějak bych se toho nebál..ted jsem byl na dovče , najel jsem 800km a vůbec jsem neměl strach , že by mě někde nechalo..já jsem snad už asi 5 majitel a auto bylo jako předváděčka ( umím si představit , jak se auto předvádí ) I přesto , je to podle mě skvělej držák a jsem rád , že ho mám.. tot moje zkušenost s motorem 323 a E46 jako takovou