Jj mračítka ještě nejsou, to jsem tam jenom přiložil...
čekam na světla a pak se uvidí, ale pravděpodobně je tam nedám ... už i to křidlo začínám rozjímat, jestli nebyla chyba ?
no to mě teda taky zaráží?
já uznávám na e36 jenom tyhle světla a žádný jiný
dobrá zpráva je, že přední už jsou na cestě z USA ... obě 10 kg, ty xenon KITY budou asi váha :X ještě že mi to dobrá duše doveze, už abych mu pomalu stočil flašku domácí pálenky
lione, někdy se musíme potkat, kluci od nás si libovali jak máš krásný zvuk (nový výfuk) .. no a taky jsem skrze bratre rychle nakoukl do pouze členské rubriky AUTA klubu a vrážíš do něj teda fest
Mám taky radši e36 Saloon než Coupé, místo toho křídla doporučuju jen odtrhovou hranku v laku, ty světla + AE jsou supa a hlavně z praktických důvodů - H7 taky nesvítí úplně světově. Masku bych možná přehodil na facelift, jsou to jen takový fin. drobnosti..
Totic píše:Mám taky radši e36 Saloon než Coupé, místo toho křídla doporučuju jen odtrhovou hranku v laku, ty světla + AE jsou supa a hlavně z praktických důvodů - H7 taky nesvítí úplně světově. Masku bych možná přehodil na facelift, jsou to jen takový fin. drobnosti..
k tem pocinum.. pro sedana mam v m3 velkou slabost a prave kridlo tomu bere to co z toho dela krasavce.. samozrejme ale vec nazoru. No a k tem mracitkam se nebudu vyjadrovat, jeste bych se rozcilil..
diky za pripominky ... auto mi zatim radost dela, dneska jsem se s nim sel večer rozloučit s přítelkyní jsme si dali noční vyjížďku na Svatý Kopeček u Olomouce (krasny vyhled v noci) spanilka, klideček max 103 na BC ... zítra jede do servisu na první opravy
- tečení vanosu
- tyč řízení
- celkové doladění motoru po GO
čekam že tam bude tak 1-2 tydny. No a 12. srpna pak novy světla a na mračitka kašlu