Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupi toto BMW z bazaru?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bladecek

#1 Příspěvek od Bladecek »

Chci aby jsem do něho nemusel moc investovat aspoň 1,5roku, jenom spotřevní věci - prostě jenom do něho lít benzín,olej....možná maličkosti na podvozku..
uvažuji o tomto = http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/bmw/rada-3/7281906
předem díky.
ironpipi

#2 Příspěvek od ironpipi »

Takhle podle fotek těžko říct, ale vypadá udržovaně...Co se týče motoru, tak tenhle je celkem nevděčnej obsah a celkem špatně se to auto pak prodává...
patriot
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

Přesně tak. Auto vypadá dobře, nekupuj ale 2,0i, je to nevděčný obsah, žere a nejede to :? Potom se toho nezbavíš a nebo půjdeš moc s cenou dolů. Nech si poradit, kup za podobný peníze 2,3i, 2,8i a nebo si trochu připlať a rovnou 3,0i :wink:

Časem by si byl neštastný, těch 150 PS by ti brzy připadalo strašně málo a litoval že si za podobný lowe nekoupil silnější motor.

Se koukni jak je tady málo na klubu aut s obsahem 2,0i, asi vědí proč :wink: Já osobně koupil 2 x 2,0i, už mi to ale nesmí domu :twisted:
koty
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od koty »

to co řekl tady že 2.0 žere a nejede je naprostá hovadina mám 36 pokud víš tak už ze včera bouranou a každej co dělá baworáky a jel v mém autě tak řekl takovejch 2.0 se málo vidí zbytečně to auto neženu a dělá mi radost nejsem jak ti týpci co tu jen hrabou atd. jinak to auto si viděl na vlastní oči pokud ne tak fotka vykazuje asi 50% z toho co stím autem je a jak vypadá fotka je jen orientační jinak to auto vypadá fajnově :wink:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patriot »

koty píše:to co řekl tady že 2.0 žere a nejede je naprostá hovadina

No asi je vidět, že si nejel v něčem silnějším, proto si z 2,0i tak vykulenej 8O

Každé auto jede, že. To by to nebylo auto. Prostě tvrdím, že za podobný peníze může mít auto které bude mít lepší jízdní vlastnosti se stejnou či podobnou spotřebou. To je celé.

Kdo měl možnost se v podobných motorizacích svést či je vlastní/vlastnil, nemůže napsat něco jiného ... :idea:
koty
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od koty »

jel jsem i v 2.5 ale jen chci podoknout to že si to lehce přehnal že 2.0 baworáckej je nejlepší co je jak u jiných aut prostě jsem s ním spokojen jinak bych si taky koupil 2.5 až skončím 2.0 to neříkám že 2.5 je jiný svezení ale je to silný proto je to aktivní a 110kw taky neni málo :wink:
Bladecek

#7 Příspěvek od Bladecek »

jo a ještě jsem se zapoměl zeptat, kolik to tak najede např.: ta 325i ještě jsem vyděl nějakou 325i r.v 1999 a na tachometru měla najeto 285Tis, kolik ty motory tak najedou? Díky, Zatím díky za názory hoši..
koty
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od koty »

pokud si normální člověk a nemáš to auto jen nablbnutí a jezdíš normálně občas tomu dáš tak ti to vydrží i 500000 6ti válec vydrží jednou tolik co 4 ale zaleží zas na majiteli jak to auto často servisuje nebo to udržuje jak se k němu budeš chovat jak máš a nebudeš kašlat na zbytečný opravy tak ti bude dělat radost a hlavně baworák je baworák :wink: taky bych asi nešel už do jinýho auta
Bladecek

#9 Příspěvek od Bladecek »

Ano, někdo má Auto někdo zas BMW 8) jo ale pak jsou ještě 320i s 125Kw obsahen 2,2l to uź by mělo být lepší hoši ne?
koty
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od koty »

to jo ale zas je to o tom jak se k němu chval ten dotyčnej ,vždy je lepší vzít znalce aut tím myslím třeba mechanika co něco ví o baworu a jel v něm ať nekoupiš sračku víš
Bladecek

#11 Příspěvek od Bladecek »

jj jistě, mám kámoše který poslední dobou dělá do BMW, tak by jsem sy ho sebou vzal...
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zdenda_8 »

já mám 323Ci 243 000 km a pohoda ... motor si vklidu přede a jede hezky 8)
Maxiczech

#13 Příspěvek od Maxiczech »

Mám e-39 obsah 2,2. Má to 170 PS a jsem naprosto spokojenej. To, že tyhle motory jsou nevděčný, může napsat jenom střelec od pasu, kterej v tom nikdy nejel. Svezl jsem se i v benzínu 2,8 a v naftě 3 litru a za můj motor bych zcela jistě neměnil. A né proto, že ho mám zrovna já, ale je ekonomický, co se týče jak poviného ručení, tak i s nákladama kolem. Venku jezdím plně naloženej v 5ti lidech za 8,1 litrů. Po Praze pravda za 11 - 12 litrů, ale to ten benzín ve třech litrech určitě taky.
Včera jsem svezl v Opelu dvoulitru a je to líná mr..a. Vůbec to nejelo. Tak esli posuzujete Daewoo a jím podobné ve dvoulitru a BMW, tak jste přátelé docela vedle..
Infe

#14 Příspěvek od Infe »

koty píše:jel jsem i v 2.5 ale jen chci podoknout to že si to lehce přehnal že 2.0 baworáckej je nejlepší co je jak u jiných aut prostě jsem s ním spokojen jinak bych si taky koupil 2.5 až skončím 2.0 to neříkám že 2.5 je jiný svezení ale je to silný proto je to aktivní a 110kw taky neni málo :wink:

LOL, jel sem v tom a muzu rict ze i napr. hondacka 1.6Vti z roku 92 jede lip než tohle a zere min ;-). Nechci ti do toho kecat a BMW urcite umi vyborny motory, ale tenhle rozhodne k nakej spicce nepatri ;-).
patriot
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od patriot »

Maxiczech píše:Mám e-39 obsah 2,2. Má to 170 PS a jsem naprosto spokojenej. To, že tyhle motory jsou nevděčný, může napsat jenom střelec od pasu, kterej v tom nikdy nejel. Svezl jsem se i v benzínu 2,8 a v naftě 3 litru a za můj motor bych zcela jistě neměnil. .

A v čem je tvůj 2,2i lepší proti 2,8i ? Kromě toho, že ušetříš cca 2 litry ročně na pojistce. Ta 2,8i je pružnější, živější, bude žrát skoro stejně a nebo o decku víc, má větší krouták a i zrychlení .,., atd.

Sorry, ale já mít před sebou 2 stejná auta a 2 tyto motory, bez váhání beru 528i a nebo ještě lépe 530i :wink: Jsem měl 2,8i v e39 a nedám na tenhle motor dopustit :wink:
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jandy »

patriot píše:Přesně tak. Auto vypadá dobře, nekupuj ale 2,0i, je to nevděčný obsah, žere a nejede to :? Potom se toho nezbavíš a nebo půjdeš moc s cenou dolů. Nech si poradit, kup za podobný peníze 2,3i, 2,8i a nebo si trochu připlať a rovnou 3,0i :wink:

Časem by si byl neštastný, těch 150 PS by ti brzy připadalo strašně málo a litoval že si za podobný lowe nekoupil silnější motor.

Se koukni jak je tady málo na klubu aut s obsahem 2,0i, asi vědí proč :wink: Já osobně koupil 2 x 2,0i, už mi to ale nesmí domu :twisted:

Připojím se k tomuto názoru, 2,0 je dobrý motor, ale za podobné peníze můžeš mít 40 koní navrch a ty na cestě nenajdeš. 3.0 je o dost dražš, ale taková 2,8 jezdí za podobné peníze a o dost veseljc. Ona 46ka není z nejlehčích a 2,0 není žádný dravec, takže pokud si nejel v ničem silnějším. tak ti to bude na chvíli stačit, ale jinak bych si koupil více koní. Toliko můj názor na toto vozidlo, který je podložen velkým množstvím zkušeností z našeho klubu, když si kolegové koupili malý obsah.... :wink:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od patriot »

Jandy píše:
... když si kolegové koupili malý obsah.... :wink:

... a do jednoho časem litovali, že ? :lol: ( stejně jako já kdysi ... :oops: )
Maxiczech

#18 Příspěvek od Maxiczech »

To Patriot: hale nic ve zlém, ale ty budeš dobrej klaun. To, že jsi se nesvezl ve dvoulitru neznamená, že to je špatnej motor. Ve vší úctě.., co tady vykládáš jsou hlášky nevybouřenýho amatéra.
Je snad na každém, kdo jaký auto nebo obsah si koupí. Já osobně nemám auto na závody. Převážně s ním jezdím s rodinou a M54 o 170 koních je prostě v pohodě.
Přeber si to jak chceš.
Samozřejmě, pokud bych byl závodník, "asi jako ty", tak bych koukal po eMku, kde hořej pneumatiky, destičky, kotouče, ložiska a kola.
Pak tady nezapomeňte vy klauni co máte na hlávách strniště napsat, že BMW je hrozně drahý auto na provoz, a že vám to žere litr oleje na 100 km.. :roll:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od patriot »

Maxiczech píše:To Patriot: hale nic ve zlém, ale ty budeš dobrej klaun. To, že jsi se nesvezl ve dvoulitru neznamená, že to je špatnej motor. Ve vší úctě.., co tady vykládáš jsou hlášky nevybouřenýho amatéra.
Je snad na každém, kdo jaký auto nebo obsah si koupí. Já osobně nemám auto na závody. Převážně s ním jezdím s rodinou a M54 o 170 koních je prostě v pohodě.
Přeber si to jak chceš.
Samozřejmě, pokud bych byl závodník, "asi jako ty", tak bych koukal po eMku, kde hořej pneumatiky, destičky, kotouče, ložiska a kola.
Pak tady nezapomeňte vy klauni co máte na hlávách strniště napsat, že BMW je hrozně drahý auto na provoz, a že vám to žere litr oleje na 100 km.. :roll:

No tak asi budu klaun se strništěm co má hlášky nevybouřeného amatéra, pokud mám na věc jiný názor jak ty :lol:

Moje součastné auto má taky "jenom" 170 PS, jako tvoje, tak taky žádný závodník nebudu, nemyslíš ? :roll:

Já jen napsal, že prostě ty vyšší obsahy jsou dle mého názor lepší, obvzlášt u těch "těžších aut" .. :wink: Nic víc ... :idea:
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jandy »

Maxiczech píše:To Patriot: hale nic ve zlém, ale ty budeš dobrej klaun. To, že jsi se nesvezl ve dvoulitru neznamená, že to je špatnej motor. Ve vší úctě.., co tady vykládáš jsou hlášky nevybouřenýho amatéra.
Přeber si to jak chceš.

Mám 530i V8, teda manželka a po 3,5 tis km jsem nedolil ani deci..... :wink:
Odpovědět