Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Slovák mi naboural bawora ,jak řešit opravu?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
koty
Klubové ID: 1943
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od koty »

čus jel jsem si asi 1km do bankomatu pro prachy a ze zatáčky vyjela u prostřed astra já zastavil a ten kokos mě stejně vzal. Papíry jsme sepsaly vyník byl on jel rychle a když přijely policajti tak to uznaly že jel rychle a předtím ho chytily za chlast a chci se tu zeptat jestli tu někdo už měl skušenost jak se přes pojišťovnu opravuje auto a jestli to mám dát do bmw servisu nebo k jinýmu týpkovi co by mi to udělal a jak to vlastně chodí ta oprava přes tu jeho pojišťovnu co to bude proplácet,jinak vám děkuju za každou užitečnou odpověď díkes a prosím jestli se to nelíbý adminum tak než to smáznou jestli by to nedali do 3 er pač nemohu založit téma děkuji :wink: jo ještě prosím jestli by mi sem nedal fotky to auta že bych mu je poslal a on je sem dal aby se vědělo o co go díkes
Beefeater-64
Klubové ID: 1940

#2 Příspěvek od Beefeater-64 »

Pojistnou udalost bude resit ceska kancelar pojistitelu, ktera nasledne rozhodne o pojistovne ktera bude PU resit. PU muzes resit nekolika moznostmi reseni: jelikoz ti skodu zpusobil on jde to z pojisteni odpovednosti coz znamena pokud je auto do 5ti let neni zadna amortizace pokud starsi mas amortizaci kterou ti rekne likvidator. Tim ze je to z pojisteni odpovednosti mas narok na nahradni vozidlo na kterym je srazka myslim 4.1kc/km ale musis si to oduvodnit na pojistovne. Jinak PU muzes resit v BMW servisu, nebo nejake dilne a nebo po znamych - bmw servis bych doporucil tak max do cca 6let stari vozu, dal asi nejakou jinou dilnu ktera je partnerem pojistovny a nebo znamej kterej ti to udela levneji. Finance muzes resit formou kryciho dopisu coz znamena ze to pojistovna uhradi servisu, nebo ze to zaplatis a pak ti prijdou prachy na ucet a nebo formou rozpoctu kdy dostanes prachy predem.
Kryci dopis bych rekl skody nad 50k a je to nadlouho, prima uhrada servisu a nasledny penize na ucet od pojistovny kdyz se budes snazit tak mas do tydne prachy na ucte, kdyz budes resit rozpoctem tak te hodne stahnou financne a navic to pojistovny nemaj m oc rady.
koty
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od koty »

No to auto je rok výroby 1995 a jaký tedy servis se vyplatí a de o to že já samotnej peníze hned na tu opravu nemám nejlepší by bylo to vždy dát faktůru zaplatěj a nebo jak si psal tím že pošlou nejdříve peníze a pak jim určitě musím doložit fakturu že jsem s nima naložil do poškozeného vozu jsem zvědaví kolik tedy bude procent ta amortizace u autorizovanýho servisu a u normálního jinak ti děkuju si hodnej moc si mi napověděl dík :wink: to se cení
Kami1
Klubové ID: 2167

#4 Příspěvek od Kami1 »

to prave musis pockat jak se vyjadri jeho pojistovna, nekdy se vyplati nechat si vysolit prachy co ti nabidnou,
pak jsou tu takovy agentury, ktery vse vyjednaj za tebe a nechaj se zaplatit z ty pojistky
koty
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od koty »

Teď mi kamoš říkal jestli mi daj rozpočtem kolem 50000 tak že prý to auto mám prodat a v něčom má pravdu jen když se to má nechat vytahovat ta nosnaá část lakování tak to vychází taky tak a před tím musím udělat geošku jestli se nehejblo rameno a není to celý skřivený to pak kvůli jednomu kretenovi tam budu za 70000
:evil:
Odpovědět