Zdar, chtěl sem se zeptat o kolik je M nárazník na e36 Coupe nižší než normál, chci ho tam samozřejmě dát ale necjci mít problémy s parkováním u chodníku atd...? názory,zkušenosti šup sem.
Nechci kecat, ale myslím že to je skoro stejný.Nejvíc to pak dělá to lízátko pokud by si ho tam měl.já parkuju všude v pohodě.Mám seriovej podvozek a pohoda.Ale teda bez líza..
i s lizatkem origo je to v pohode na seriovym podvozku .. je to jen asi o 1cm niz ... ja mam bez liza a snizenej predek o 4cm a stejne jsme nad obrubakama
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Mkovej bez lízátka je stejně vysokej jak origo ne eMko. Lízátko je přidělaný těma roztahovacíma caplama přes díry, takže se musí do nárazníku vyvrtat pokud tam nejsou...
zalezi spis na podvozku a meste kde bydlis nez na narazniku. ja mam seriovej naraznik a s podvozkem od eibachu 30/30 si v Praze k obrubniku v 90 procentech pripadu proste nezastavim...
ironpipi píše:Mkovej bez lízátka je stejně vysokej jak origo ne eMko. Lízátko je přidělaný těma roztahovacíma caplama přes díry, takže se musí do nárazníku vyvrtat pokud tam nejsou...
Ja sem to tenkrat zespod na narazniku a na lizatku odmastil nanesl housenku lepi tesni silikonu primackl a papirovou paskou heftl...rano jsem prisel pasku sundal a bylo hotovo...uplne easy, ale uz to nikdy nesundas tipuju
tak hlavně aby na nárazník lízo sedlo, nemám jak to předem vyzkoušet než ho koupím jsem ani nevěděl že je nějaký origo ne eMkový i když mi bylo divné proč některé lízo mají a některé ne
Bzuker píše:tak hlavně aby na nárazník lízo sedlo, nemám jak to předem vyzkoušet než ho koupím jsem ani nevěděl že je nějaký origo ne eMkový i když mi bylo divné proč některé lízo mají a některé ne