Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zrcátka
Potřeboval bych rychlou radu - nějaký hodný spoluobčan potřeboval dnes v noci asi narychlo skla do zpětných zrcátek na BMW 330 Ci 2004 a jelikož v noci mají autopotřeby zavřeno, tak si je vypůjčil na mém voze a zapoměl mi je do rána vrátit. Tak bych byl vděčný, kdyby jste mi někdo poradil kde rychle koupit náhradu a to tak že co nejlevněji. Předem děkuji za cenné rady.
_peper píše:Co nejlevněji asi tady od někoho na klubu. V bmw je to darda a v ostatních shopech s nahradními díly je to tak půlka toho co v bmw.
Možná zkus mjauto, někdo psal že tam nejsou úplně nejdražší.
Dík za tip - dovezou do druhého dne. Cena za jedno sklo 580,- versus 3000,- origo v BMW. :palec:
-
- Kontaktovat uživatele:
Aclaim píše:A teď mi ještě prosím poraďtě, jak tomu předcházet. Parkuji auto venku a momentálně to nejsem schopen změnit. Očekávám, že to během pár dní přijde znovu - shit.
Takový lidi sou k*rvy k*revský, ale buď rád že ti tam ještě nenachal i podpis klíčem v laku přes celej bok

Jinak předcházet tomu nejde pokud to stavíš na ulici, přímo pod ruky různý pakáži, jediná rada je garáž

No nic pánové, už jsem to objdednal u MJ Auto. V pondělí to nasadím a zase jezdím. Každopádně všem díky za rady.
Jedna věc mě teda mate. Na levém zrcátku kouká zpod natáčecí plošky drát, který se rozdvojuje, avšak na pravém nic - tak nevím, jestli to tam nikdy nebylo, nebo jestli to zloděj vyrval. Hlavně nemám tucha co to je - vyhřívání?
Jedna věc mě teda mate. Na levém zrcátku kouká zpod natáčecí plošky drát, který se rozdvojuje, avšak na pravém nic - tak nevím, jestli to tam nikdy nebylo, nebo jestli to zloděj vyrval. Hlavně nemám tucha co to je - vyhřívání?

_peper píše:Nevím jak je to u E46, ale u většiny E36coupe má zrcátko vyhřívání, z druhe stany je nalepená vodivá síťka kudy, protéka 12V a zrcátko se tím ohřívá, když je potřeba.
Tak mi konečně přišla ta zrcátka - ale jaké překvapení - obě levá. Tak tam volám a oni mi řekli "také jsme se divili, ale prý jsou na obě strany identická", což je tak trochu blbost už jenom kvůli tomu vyhřívání, jelikož konektory na uchycení kabelů musí být logicky vždy na jiné straně. No nic, vzal jsem je domů, přijdu k autu a jaké překvapení - zrcátka jsou malá - vůbec ne a E46. To by mě zajímalo, jestli já někdy koupím něco bez problémů

Takový věci se objednávají špatně i podle VINu v BMW, když je víc možnejch provedení, natož v replice.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Takový věci se objednávají špatně i podle VINu v BMW, když je víc možnejch provedení, natož v replice.
Ty chytráci poslali zrcátka na sedana - pry jim to v katalogu ukazuje, ze v tom neni rozdil - sedan/coupé. Tak jim to asi budu vracet, ale hlavne nevim, kde sehnat ta spravná. Origo stojí tři litry jedno - už chápu, proč to ten zloděj kradl. Nevíte někdo kde to pořídit?
Zkus vrakáč v Panenskejch Břežanech, já tam kdysi kupoval elektrochromatický sklíčko na E39 za super cenu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014