Zdravím, oteplilo se a začal mi vrzat spojkový pedál (e36) je to hrůza to poslouchat při každém sešlápnutí ale zkoumat co za tím vězí se mi zrovna nechce, jestli je tam nějaká pružina nebo se to stejně bude muset měnit komplet nevím. Je výměna nějak náročná?
taky se mi to teď povedlo, pouštím spojku a nejednou takový blbý klepání od pedálu jako by se zasekával jak to vrže, tak zkusím zítra védéčko a třeba to bude v pohodě
Presne tohle mi zacalo ted po zime taky delat Ale nechapu proc v zime je to OK a pak jak se oteply tak to zacne vrzat? Kdybych jezdil sam tak zesilim radio ale vozim dalsi 4 lidi do prace a z prace :S Se pak cejtim jak trubka
Může to vrzat buďto pod pedálem co je tu popsáno nebo přímo ve spojkové skříni což může způsobit více prolínající brzd. kapalina z hydraulického válečku...
Mě to vrzalo když bylo teplo jak spojkovej tak plynovej tak jsem to stříkl silikonem a zatím se nic neozývá je to tím že se ten plast roztáhne dělá to takovej zvuk no aspoň u mě to bylo tak stříknout a je to
Bohužel se přidávám k tématu..teď jak bylo 30, tak sednu do auta a spojkovej pedál nechutně začal vrzat, ale tak, že to úplně cítím i v noze...prostříkal jsem WéDéčkem a nic
taky mi to vrzalo když bylo teplo - hrůza zvuk...sundal jsem ten kryt pod volantem a stříkl nějaký olej (něco jak WD) a trochu vazeliny do toho bazmeku co byl schovaný pod tim krytem...jsou to 3 týdny a pohoda i v tomto horku