Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nove dalkove ovladani E39
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj hledal jsem zde neco o dalkovem ovladani, ale nasel jsem pouze jak jse sparuje s autem.
Mam k autu jen jeden klic s dalkou a ty cudliky jsou dost omackane.
Tak ze fakt hodne. Potreboval bych sehnat jiny klic. Da se pres nekoho koupit novy klíč s nakodováním a dalkou? Tedy asi krom servisu BMW.
Vim ze na Skodovku a VW se to prodavalo na foru.
Dost by me to zajimalo, z toho klice je mi spatne poslu foto.
Diky za info
Mam k autu jen jeden klic s dalkou a ty cudliky jsou dost omackane.
Tak ze fakt hodne. Potreboval bych sehnat jiny klic. Da se pres nekoho koupit novy klíč s nakodováním a dalkou? Tedy asi krom servisu BMW.
Vim ze na Skodovku a VW se to prodavalo na foru.
Dost by me to zajimalo, z toho klice je mi spatne poslu foto.
Diky za info
To jako myslíš vážně, že ti v BMW servisu sesynchronizujou přinesenej klíč s imobilizérem? Tak to bych chtěl vidět.Michaj píše:na aukru ho někdo prodával za 500,- ale musíš s tim ještě za zámečníkem aby ti tam udělal drážky a pak do BMW aby ti fungovala dálka a imobilizer. Jinak v Renocaru na Vyšehradě stojí novej klíček i s naprogramovánim 3500,-
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Hlavně nepíše, jakej klíč potřebuje, jestli novější - pičku - tam je to jak je napsaný výš nebo starší provedení (kulatý) - tuším že někdo tady na fóru kupoval na anglickým ebayi pouze ty čudlíky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 775
Gumy vozí z GB člen "mengi". Bral jsem od něj, cena víc za poštu jak za tlačítka (je z Brna). Pohledej, je tady téma.
Jen jde o to, že jezdí do republiky párkrát za rok a navíc při větší poptávce je to trochu delší (kupuje to tam na ebay).
Ale super, lepší než 4,5k za novej klíč. Výměna otázka deseti minut pro úplnýho levoručka...
Jen jde o to, že jezdí do republiky párkrát za rok a navíc při větší poptávce je to trochu delší (kupuje to tam na ebay).
Ale super, lepší než 4,5k za novej klíč. Výměna otázka deseti minut pro úplnýho levoručka...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Klubové ID: 1906
- Kontaktovat uživatele:
Takhle mi to řekli v renocaru tak nevim. Prej to stojí 1300,-. Radši bych ale dal 3500,- za novej klíč.libovka píše:Smich2 Smich Smich2 SmichMichaj píše:
na aukru ho někdo prodával za 500,- ale musíš s tim ještě za zámečníkem aby ti tam udělal drážky a pak do BMW aby ti fungovala dálka a imobilizer. Jinak v Renocaru na Vyšehradě stojí novej klíček i s naprogramovánim 3500,- Cool

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ze origo klic stoji 4500 +/- Tak ze neni co resit. Koukal jsem na ebay a tak podobne. Daj se tam koupit hole klice, ale kdo by to pak chtel delat. S plovoucim kocem je pakarna. Samotne nakodovani klice k imo neni takovy problem.
Jeste je takovy nejaky housing do ktereho se klic zavre ale nic moc to nevypada.
Jinak si budu objednavat ty tlacitka z UK. Mam nejake moznosti jak to sem pohodove dostat. Podivam co to bude stat, ale rovnou se ptam ma nekdo zajem ? Objednam jich vit tak je budu mit. Nejakou cenu udelam.
Jeste je takovy nejaky housing do ktereho se klic zavre ale nic moc to nevypada.
Jinak si budu objednavat ty tlacitka z UK. Mam nejake moznosti jak to sem pohodove dostat. Podivam co to bude stat, ale rovnou se ptam ma nekdo zajem ? Objednam jich vit tak je budu mit. Nejakou cenu udelam.