Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rádio - výměna, prosím o radu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaneCk

#1 Příspěvek od JaneCk »

Zdravíčko. O origo rádiích jsem tady přečetl snad vše a nemůžu se pořád dopátrat, co bych potřeboval vědět. Prosím, kdyby mi, jako začátečníkovi mohl někdo poradit a vysvětlit.
Na mém autě mám dvojdílné kazetové business rádio a a palubovku s tím autíčkem - malý BC (prům. spotřeba, dojezd, teplota, prům. rychlost) . Chtěl bych si koupit rádio s cd - tzn. pravděpodobně business cd. A teď mám otázky:
1. Můžu si koupit, pokud natrefím, Professional CD? Bude fungovat bez problémů?
2. Rádia s MID mají v sobě nějak integrovaný velký BC nebo se dá jakože koupit jen "rádio"? Jedná se mi o to, aby nevznikl nějaký bastl, že bude přístrojovka s malým BC a rádio s velkým BC, jestli mě chápete. Většinou jsem totiž asi vídával rádio s MID a palubovku už s Checkem a ne s MID a autíčkem.
3. Je potřeba to Prof. rádio nějak "nakódovat" k autu nebo stačí připojit? U business předpokládám že potřeba není, ale u profi?
Jak jsem psal, profi by se mi líbilo, ale než to mít nějak zmaštěné, že polovina funkcí nepůjde, tak asi bych volil raději business. Můžete se mi k tomu někdo vyjádřit? :wink:
Děkuju
JaneCk

#2 Příspěvek od JaneCk »

Nikdo by mi nedokázal poradit? :oops:
KamilAC
Klubové ID: 870

#3 Příspěvek od KamilAC »

Zaprvé, tvůj dotaz spíš směřuj do sekce Servis - bmw 5er

Jen taková malinkatá uštěpačná poznámka, pokud máš rádio BMW Business a velký BC displej, proč jednoduše nedokoupíš CD-changer na 6CD a máš vystaráno. Prodává se jich tu spousty, je k tomu případně ještě potřeba kabel pokud tam na to nemáš přípravu, ale je to nejjednodušší a nejpohodlnější řešení. :wink:
Dan td
Klubové ID: 590

#4 Příspěvek od Dan td »

Špatná sekce, viz pravidla = LOCK
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět