Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bezpečnostní pásy
-
- Klubové ID: 1842
Uz se to tu resilofoggie píše:ahoj prosím o radu mam bmw e36 318i rv.98.a mam problém
neustále mě svítí kontrolka bezpečnostních pásů.nevím proč pásy jsou všechny v pohodě nemůže byt chyba jinde.za každou radu budu vděčný

Proste Promackle vahove cidlo tot vse

Vanour píše:Uz se to tu resilofoggie píše:ahoj prosím o radu mam bmw e36 318i rv.98.a mam problém
neustále mě svítí kontrolka bezpečnostních pásů.nevím proč pásy jsou všechny v pohodě nemůže byt chyba jinde.za každou radu budu vděčnýbud Airbag nebo mas promacklou decku u spolujezdce
staci ji narovnat je to ok... je tam vahove cidlo ... Neklekl si tam na ni nekdo? mne to na 36compakt delalo taky a skoro porad pak se zjistilo cim to bylo a trada uz to nesviti ... pokud si tam zas nejaky hovado neklekne
ok! díky skusím to
jetě ale dotaz co to ta decka je?foggie píše:Vanour píše:Uz se to tu resilofoggie píše:ahoj prosím o radu mam bmw e36 318i rv.98.a mam problém
neustále mě svítí kontrolka bezpečnostních pásů.nevím proč pásy jsou všechny v pohodě nemůže byt chyba jinde.za každou radu budu vděčnýbud Airbag nebo mas promacklou decku u spolujezdce
staci ji narovnat je to ok... je tam vahove cidlo ... Neklekl si tam na ni nekdo? mne to na 36compakt delalo taky a skoro porad pak se zjistilo cim to bylo a trada uz to nesviti ... pokud si tam zas nejaky hovado neklekne
ok! díky skusím to
-
- Klubové ID: 2116
- Kontaktovat uživatele:
Jestli vám to nebude vadit, tak bych měl taky dotaz ohledně bezpečnostních pásů - v TP mám napsáno, že mám auto pro pět osob, ale v autě mám pouze čtyři bezpečnostní pásy, tzn., že vzadu uprostřed ho nemá. Za mnou se, kvůli mému vzrůstu, moc sedět nedá, tak jsem tam nechal připásanou basovou tubu, takže to znamená, že ten, co by chtěl popř. sedět uprostřed, nebude připoután. Vadilo by to případné policejní kontrole, nebo mi na to nic říci nemohou?
-
Pokud mas vyhrevy sedacek tak by to melo bejt v tom a ta decka to je ten vyhrev s tim cidlem nebo to muze byt jen to cidlo pokud nemas vyhrejvanysedaky... myslim ze ze spodu sedacky se to da srovnat (nejsem si jistej)foggie píše:jetě ale dotaz co to ta decka je?foggie píše:Vanour píše: Uz se to tu resilobud Airbag nebo mas promacklou decku u spolujezdce
ok! díky skusím to
-
KOukal jsi dolu pod zadni sedacky zda neni pod nim ? ja ho tam mel danej pod sedackama ze sem musel upe vyndat sedaky. Ale pokud ani tam neni tak jim neni auto nejspis vybaveno.. a policajti by keci mohly mit rekli by ze ma sedet za tebou a byt pripoutan... to ze tam mas priksirovanej basak je jim celkem fukROBi píše:Jestli vám to nebude vadit, tak bych měl taky dotaz ohledně bezpečnostních pásů - v TP mám napsáno, že mám auto pro pět osob, ale v autě mám pouze čtyři bezpečnostní pásy, tzn., že vzadu uprostřed ho nemá. Za mnou se, kvůli mému vzrůstu, moc sedět nedá, tak jsem tam nechal připásanou basovou tubu, takže to znamená, že ten, co by chtěl popř. sedět uprostřed, nebude připoután. Vadilo by to případné policejní kontrole, nebo mi na to nic říci nemohou?

-
- Kontaktovat uživatele:
Já teď nevím, jestli jsi mě dobře pochopilBMWPower píše:Pokud je vozidlo vybaveno bezp. pásy i vzadu tak je posádka musí použít.
-tak nějak to stojí ve vyhlášce. Zatím se mě nestalo, že by policie kontrolovala a až vůbec né pokutovala nezapnuté pásy na zadních sedadlech.

-
- Kontaktovat uživatele:
zadní sedačky byly venku tolikrát, že bych si ho všiml, to se nebojVanour píše:KOukal jsi dolu pod zadni sedacky zda neni pod nim ? ja ho tam mel danej pod sedackama ze sem musel upe vyndat sedaky. Ale pokud ani tam neni tak jim neni auto nejspis vybaveno.. a policajti by keci mohly mit rekli by ze ma sedet za tebou a byt pripoutan... to ze tam mas priksirovanej basak je jim celkem fukROBi píše:Jestli vám to nebude vadit, tak bych měl taky dotaz ohledně bezpečnostních pásů - v TP mám napsáno, že mám auto pro pět osob, ale v autě mám pouze čtyři bezpečnostní pásy, tzn., že vzadu uprostřed ho nemá. Za mnou se, kvůli mému vzrůstu, moc sedět nedá, tak jsem tam nechal připásanou basovou tubu, takže to znamená, že ten, co by chtěl popř. sedět uprostřed, nebude připoután. Vadilo by to případné policejní kontrole, nebo mi na to nic říci nemohou?Nevim zkus vycvaknout sedaky a podivat se tam...

-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem ti co stojí ve vyhlášce. Máš auto pro 5 osob a 4 pásy tak je logický, že 4budou připoutaní a jeden ne-ten uprostřed. když máš tubu a pojedete 4 tak je to úplně to stejný. Policajti ti nemůžou nařídit nebo přikázat aby jsi tubu oddělal a místo ní připoutal cestujícího...ROBi píše:Já teď nevím, jestli jsi mě dobře pochopilBMWPower píše:Pokud je vozidlo vybaveno bezp. pásy i vzadu tak je posádka musí použít.
-tak nějak to stojí ve vyhlášce. Zatím se mě nestalo, že by policie kontrolovala a až vůbec né pokutovala nezapnuté pásy na zadních sedadlech.cestující vzadu se pásají, v tom problém není, mě jde o to, že za řidičem je pás, kterým je připoután basák, za spolujezdcem sedí člověk, je připoután a uprostřed sedí taky, ale pás nemám protože ho tam prostě nemám. Tak jestli jim to nebude vadit. Jde mi o to, že v TP je napsáno, že auto je pro 5, ale pásy mám jen 4.