Posledni dobou premyslim,co poridim misto sve e36 coupe,ale nejak nevim,u vrtule chci urcite zustat,takze snad e34,30 a nebo posetrit a splnit si M3 E36.Z tech novejsim me proste nejak nic nebere,tim nerikam,ze bych na to mel.

no ono když tak sleduju jak ceny 46tek letěj dolu a někerejch 36tek naopak nahoru...hm hmAddict píše:46tka vzledem i svezenim supr,ale neco mi u toho proste chybi,jak psali kluci i kdyz nepopisu co,na 46 neni snad nic co bych mohl nejakou vytknout,ale za me 36.
Posledni dobou premyslim,co poridim misto sve e36 coupe,ale nejak nevim,u vrtule chci urcite zustat,takze snad e34,30 a nebo posetrit a splnit si M3 E36.Z tech novejsim me proste nejak nic nebere,tim nerikam,ze bych na to mel.
Nevim, ale me prijde e36 jako hodne out kara uz, pokud neberu M-ko ... o tuposti bych u e46 nemluvil ... prijde mi, ze tu furt nekdo hani nove modely ... pochopim posledni generaci, ale vytahovat to uz na e46 ... za chvili bude spatne vsechno od e30 nahoru:))). Podle me vam bude stacit, kdyz vyhazite z e46 tlumici material a vase proklamovana "tupost" se vytrati:D.stormer píše:Je mi jasný, že se tu bude každej zastávat svýho modelu, to je jen dobře. Ale vývoj nezastavíš ikdyž tu někdo říká, že e46 už není ono...já jí furt beru jako součást generace pořádných báv
DAVe píše:ja teda mel E36 iso kupino skoro tri roky a presel jsem na E46 tour 325 a rozhodne je pro me uplne jinde nez E36..je to individualni.
Kazdopadne jako priklad co snad musi uznat kazdej je interier..ten je podle me u 46ky naprosto dokonalej.