Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POMOC! Výfukové potrubí na M3, ukradeno :'(

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cabal
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cabal »

Zdravím.

Pánové nevíte, kde by se dalo sehnat nové nebo i jeté (ale v dobrém stavu) výfukové potrubí včetně koncovky pro BMW e36 M3 3.2 sedan? Auto už mám opravené, měl jsem pro něj v pátek jet, jenže při nasazování motoru včetně převodovky (muselo jít potrubí ven), cikání před dílnou využili polední přestávky na oběd a prostě ukradli celé výfukové potrubí včetně katalyzátorů a koncovky ...

na auto už čekám od 4. dubna, než se opraví. Teď už je a stane se tohle.... můžete prosím někdo poradit? Už jsem z toho uplně vedle...

Díky
Lion
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

No ty voe, tak to Ti nezávidím. Sice si za to trochu můžete sami, že jste to tam nechali jen tak ležet bez dozoru, ale to už ted stejně věci nezmění. Koukal sem se na ty díly a myslel sem, že bych Ti aspoň trochu pomohl, páč se mě doma válý výfuk z M3 3.0, ale jak sem pak zjistil, tak 3,2 má o něco jinačí. Netuším čím, jestli jiný tlumení,ale má prostě jiný objednací kod. To stejný i katalizátory. Jediná utěcha, která možná pomůže je to, že na M3 3,2 Sedan můžeš shánět díly z M3 3,2 Coupe. Je to stejný.
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bmw4ever »

zeptej se jiřího Savki http://www.bmwtuning.cz má tam i telefon a snad bude nějaký mít
Vanour

#4 Příspěvek od Vanour »

Tak jim zajedem robit hubu smejdum cernejm ja to rikam furt ze je to jenom Cerna Pakaz kera si neumi vydelat poctivou praci. sry za OT .. JInak k tematu jukni se sem nabo tam zavolej .....

http://www.bmwvrakoviste.cz/index.php?soubor=text/index.html[/url][/code]
ARMAN

#5 Příspěvek od ARMAN »

objeď okamžitě všechny sběrne dvory v okoli nikam jinam se to dostat nemohlo :!:
chrompacket

#6 Příspěvek od chrompacket »

to je víc než jasné, ale obávám se, že bude pořezané na menší kousky, aby jim to ve sběrně vzali :(
ARMAN

#7 Příspěvek od ARMAN »

naděje umira posledni takže plati co jsem psal vyš
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Slavisimo »

chrompacket píše:to je víc než jasné, ale obávám se, že bude pořezané na menší kousky, aby jim to ve sběrně vzali :(
Furt lepsi to navarovat zpatky nez to nesehnat ale pochybuju taky
Deathbox

#9 Příspěvek od Deathbox »

Kluci opálení neví co vzaly, dostanou za to rád stovek, a komplet výfuk má hodnotu uplně jinde... :? vyliskat jim držky
cabal
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od cabal »

diky za help, potrubi jsem už sehnal BMW
ted tam mam Remus 3.2

jo a to ukradené se už našlo za 4 dny na vrakovišti u Prahy, dostali za něj 200 Kš a byly vyřezány katy ... s těma udělaj asi tak h****

už neřeším :)
Macha

#11 Příspěvek od Macha »

bmw4ever píše:zeptej se jiřího Savki http://www.bmwtuning.cz má tam i telefon a snad bude nějaký mít
Koukám na to docela pozdě ale musím se tomu zasmát je možný že Savka nějaký má ale on ten výfuk byl ukraden právě u Jiříka Savki tak asi tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Odpovědět