Tak hlavně tohle se nedá brát jako vyrovnaný boj. Kdyby si tam ta M3 dala taky kompressor či turbo, tak to asi dopadne krapet jinak. Nehledě na rozdílný váhy aut.
S pevným startem by to možná vypadalo taky trošku jinak a hlavně kdyby se ta M3 nemusela proplétat mezi auty
Ale nic proti tomu, že TypeR bude pořádná raketa.
to se mi vždycky hrozně líbí..někdo si do auta nacpe kompresor a kdo ví co ještě k tomu a pak si to chce rozdat s nějakým baworákem...že si všichni nedají pokoj....řekněte někomu kdo má nějakého golfa nebo focuse s kompresorem....než si stoupnete na start tak si vypočítejte poměr váhy a výkonu a pak můžete uzavírat sázky aby to bylo zajímavější než porazit nějakou obyčejnou M3....mimochodem M3 jakákoliv snese srovnávání s různými auty ale platí že je těžké držet se na výsluní !
KAMIL740 píše:flustrace a malocenost kazdej by chtel M3 ale nekdo ji musi delat za pulku z civicu
V přímce může bejt rychlejší i Clio s kompresorem . M3 je laděná tak, ať s tím člověka může jezdit každý den. Malá budka ala Civic na ni nebude mít nikdy, maximálně si může dokázat, že ji předjede na rovince. Ale nic proti Civicu je velmi slušné autíčko.
Ještě by mně zajímalo srovnání,když pojedou oba 200km/h a pak na to šlápnete.Tam by dle mýho měla mít navrh ta M3!Jinak samozřejmně ta Honda je předohrab,takže v zatáčkách ta M3 udělá jen pá pá.Já myslím,že jste to zkoušeli zrovna ve spektru nejvýhodnějších otáček pro tu Hondu(ne záměrně samozřejmně).Udělejte ještě sprint z 0 na 100km/h a pak v těch dvou kilech,aspoň se udělá komplexnější představa a lepší srovnání.