Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46, nedrzi stopu, plava na ceste
V poslednych mesiacoch sa mi zdalo, ze auto stale menej drzi stopu pri nerovnostiach a pri jazde v kolajach proste plava. Mal som uz v servise avizovane vole na prednej naprave, tak som teda nedavno vpredu vymenil:
- Komplet ramena so silenblokmi, Meyle
- Stabilizacne tyce, Meyle
- Tyce riadenia, Meyle
Robila sa samorejme aj geometria. Ine vole na podvozku mi v autorizovanom servise nezistili. Pneumatiky maju najazdene 5000 km a su nahustene presne podla predpisu.
Po mesiaci "zabehu" opravenej prednej napravy mam ale miestami pocit, ze je to este horsie ako predtym. Cim to moze byt?
Toto téma patří do sekce Servis - 3er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
- Komplet ramena so silenblokmi, Meyle
- Stabilizacne tyce, Meyle
- Tyce riadenia, Meyle
Robila sa samorejme aj geometria. Ine vole na podvozku mi v autorizovanom servise nezistili. Pneumatiky maju najazdene 5000 km a su nahustene presne podla predpisu.
Po mesiaci "zabehu" opravenej prednej napravy mam ale miestami pocit, ze je to este horsie ako predtym. Cim to moze byt?
Toto téma patří do sekce Servis - 3er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
ja nemam problem ale v kolejich silenostDC píše:zacalo to z niceho nic, nebo uz to auto dela dele?
jak siroky mas pneumatiky vepredu?
gumy predek 225 40 zadek 255 35
na rovince na nerovnostech mi prijde vse ok. V pondeli jsem jel na Haťe a ta cesta byla uplna silenost, koleje 10cm hluboky jel sem jak nalitej jak to litalo

Robi to uz dlhsie (par mesiacov) a zda sa, ze sa to pomaly zhorsuje.
Pneumatiky 225/45 R17 vpredu aj vzadu. Tlmice by mali byt podla mna OK.
Prejavuje sa to aj silnou spatnou vazbou do volantu pri nerovnostiach, nie len v kolajach. Proste ten volant robi "co sa mu chce" a auto meni na nerovnostiach smer.
Pneumatiky 225/45 R17 vpredu aj vzadu. Tlmice by mali byt podla mna OK.
Prejavuje sa to aj silnou spatnou vazbou do volantu pri nerovnostiach, nie len v kolajach. Proste ten volant robi "co sa mu chce" a auto meni na nerovnostiach smer.
-
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Na nerovnostech mi E36 poskakovala jak splašená když jsem na jaře obul letní kola a za zimu trochu ušel vzduch po dofouknutí to bylo mnohem lepší.
Jinak se taky podívej na pneumatiky, jestli nemáš dojezdovky - RunFlat. Na ježdění po našich silnicích je to peklo a chová se to s nimi přesně jak píšeš. Lítaní z koleje do koleje, tahání za volant atd. Mám taky 225/45 R17
Jinak se taky podívej na pneumatiky, jestli nemáš dojezdovky - RunFlat. Na ježdění po našich silnicích je to peklo a chová se to s nimi přesně jak píšeš. Lítaní z koleje do koleje, tahání za volant atd. Mám taky 225/45 R17