Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna sedadel z novějšího modelu?
Ahoj lidi, jen tak ze zvědavosti nezkoušeli jste náhodou někdo dát například sedadla z E90 do E46 nebo z E60/61 do E39 nebo jakoukoliv jinou kombinaci (prostě z novějšího modelu do staršího). Jde mi nejen o přední, ale i zadní sedadla (prostě komplet). Docela by mě zajímalo jestli to jde vyměnit. Třeba u E39 a E38, tam jdou zaměnit jen přední sedačky, zadek nejde což je celkem pochopitelný když jde o jinou třídu. Na jednom německém fóru jsem jednou viděl dokonce přední sedadla ze Z3 v E39.
-
- Klubové ID: 1908
-
Divil by jses,ale já si potrpím na originalitu a když jsem o tom slyšel tak jsem si řikal co to sakra je,vždyť to nemůže bejt vůbecv hezký,pak jsem to viděl na vlastní oči a bylo to pěkný hodilo se to tam,i když je to o generaci starší.A přitom já takovýhle věci nesnesu,ale tohle se mi fakt líbilo.!
-
- Klubové ID: 1612
To že to může být hezký nepopírám,neznalému to může připadat super,ale člověk co se o BMW trošku zajímá na první pohled pozná že je to z jinýho modelu a už to prostě není ono...
Pokud máš auto v super stavu a vše origo,asi bych to nekazil tímto způsobem.Každý BMW má svoje kouzlo,každý model vyniká v něčem jiném,ale kombinovat to,to prostě ne-é
Pokud máš auto v super stavu a vše origo,asi bych to nekazil tímto způsobem.Každý BMW má svoje kouzlo,každý model vyniká v něčem jiném,ale kombinovat to,to prostě ne-é

-
taky pravda,popřemýšlím o tom přesto to stojí 2000euro.Kail píše:To že to může být hezký nepopírám,neznalému to může připadat super,ale člověk co se o BMW trošku zajímá na první pohled pozná že je to z jinýho modelu a už to prostě není ono...
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Jasný může to bejt zajímavá věc.. Přilepšit si prohozením sedaček "v obou směrech". Kdo ji má vysezenou, socku a pod., blbě se to shání, nebo jsou drahý. Ale s citem. V rámci modelové řady to beru (např. e36 vs. e46). Díval jsem se zrovna po předních e46 Coupé a M-paket Sport sicny jsou prakticky stejný jako v e36, bo byly boží..
Druhá věc je bezpečnost, konstrukce a ergonomie v kabině, takže lyžiny a uchycení na jiný sedačky bych v žádném případě neupravoval!
Druhá věc je bezpečnost, konstrukce a ergonomie v kabině, takže lyžiny a uchycení na jiný sedačky bych v žádném případě neupravoval!