Zdravičko.
Dnes mi přišlo e-mailem od MkKoša dosti zajimává novinka :
Hlavice rychloodepínání volantu
Uz jsem panu Košovi psal jestli to opravdu funguje tak jak myslim,ze je to naba pro volant,ktery muzu kdykoliv sundat.
Tzv. prijedu pred barak,zakoduju auto,sundam volant a trada s volantem domu.
Takze se mi to zda za 1350kč jako paradni alarm,zlodeji si jen tak volant sebou neponesou.je to na 6-ti dirove sport.volanty.
A vzhledem k tomu že mam schovanej volant Victor ale bez náby,tak že bych to koupil.
Je mi sice lito davat pryc momentalní M-kovej koženej volant ale pro tu bezpecnost v Praze bych to obětoval.A 32cm prumer volant neni tak velky aby se nedal v klidu vzit do ruky
zajimaly by mě vaše nazory,co si o tom myslite?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hlavice rychloodepínání volantu
Toto mi psal ted pan Koša:
Dobrý den.
Nejedná se o nábu, jako takovou, ale díl mezi nábu a volant. ( třeba z filmu Taxi, Taxi., ten taky měnil volanty, nebo ho mohl odnést i domu -:)) )
Takže se volant oddálí od palubky o 6 cm. To je daň za tu funkci.
Tento systém je poměrně starý, ale bohužel se nedal sehnat v rozumné ceně. ( nejlevněji jsem viděl od 3500,- v nákupu a to je dost )
Až tento produkt . Máte li to k nám rozumnou vzdálenost, stačí se zastavit a poměříme, zda by šla na Váš volant a uvidíte to na vlastní oči. Mě to tedy uchvátilo.
a tady je link na obrazek,nemuzu vkladat foto:-(
http://www.mkkosa.cz/produkty/hlavice_r ... lantu.5019
Dobrý den.
Nejedná se o nábu, jako takovou, ale díl mezi nábu a volant. ( třeba z filmu Taxi, Taxi., ten taky měnil volanty, nebo ho mohl odnést i domu -:)) )
Takže se volant oddálí od palubky o 6 cm. To je daň za tu funkci.
Tento systém je poměrně starý, ale bohužel se nedal sehnat v rozumné ceně. ( nejlevněji jsem viděl od 3500,- v nákupu a to je dost )
Až tento produkt . Máte li to k nám rozumnou vzdálenost, stačí se zastavit a poměříme, zda by šla na Váš volant a uvidíte to na vlastní oči. Mě to tedy uchvátilo.
a tady je link na obrazek,nemuzu vkladat foto:-(
http://www.mkkosa.cz/produkty/hlavice_r ... lantu.5019
to prave jeste nevim,to jsem se prave po tehle odpovedi hned ptal na to same co ty me,tak cekam az odepise,precijenom uz je pozde.koty píše:jo ale chlapče to musíš asi tedy koupit nábu na e36 a pak tuto vychtávku ne pokud jsem tě pochopil
Tohle je kousek z meho e-mailu na co sem se ptal:
tzv.Sundam origo volant,dam tam tento rychloodepinak a na to namontuju victora
nebo
Sundam origo volant,koupim nabu pro volant victor,pak od vas tento rychloodepinak a pak teprv dam victora?