Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupě e39 z DE, umí někdo německy?
ahoj,pokud jsi si vybral na netu,tak to mas tak 70na30 ze bude v cajku a take zalezi jestli to je od handlire nebo privat a jestli nemec nebo turek,rus atd. lepsi je privat a nemec,ale kazdopadne je lepsi vzit vic inzeratu a objet si to. podle fotek nic nepoznas a vetsinou je to uplne jinak nez na netu!!! vlastni zkusenost!!! VEM NEKOHO NEMECKY MLUVICIHO A VYRAZ A URCITE SEZENES...
100% souhlas s hajdulakem, takhle nějak jsem to udělal taky...... jinak tady na klubu jsou lidi spokojený s M3maniacem, tak zkus kdyžtak kontaktovat jeho
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ac&start=0
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ac&start=0
počítej převozky s pojištěním na 5 dní 100eur a seženeš je tam na úřadě po tom co se dostaneš na řadu tak to trvá cac 10 min
a nevim odkud seš ale mám sqělou zkušenost s pupikama (Autopupik(tečka)cz). Dopředu tam volali ptali se na auta zamluvili 2 a pak sme vyrazili. Je to komplet servis i ti auto přihlásej a předaj všechno v cajku
.

roiis píše:Už jsem si jich teda našel víc v okolí, díky. Ale ještě jeden dotaz, nevíte jak je to z převozníma značkama? Kde je seženu, co to stojí, jak dlouho to trvá a tak. Dík
s tema znackama,to tak nejak je, 80EUR na 5 dni,ale pozor u nas ty zlute neplati,jsou pojistene jen na transit po SRN!!! i u nas se na ne da,ale kdyz narazis na policajta co to zna tak bude remcat,je lepsi,hned jak dojedes do CZ to nechat pojistit na VIN auta... jinak kdyz budes kupovat auto od handlire,tak ty vetsinou prevozky maji.. NEBO PLATAK A PREVOZKY NEPOTREBUJES..

na fotkach vypada vsechno dobre,ale uvidis,treba budes mit stesti, preji ti to.
tech 150 je dost,ale je mozny ze jsou na delsi dobu a nebo jsou cervene a stima muzes jezdit v klidu i u nas..
PAR RAD,projed si to a nech si to delsi dobu nastartovane a az se to prohreje tak kokni i pod auto jestli nic nekape a tak. hlavne at mas nemeckej technicak a zkoukni VINko. DRZIM PALCE.. :palec:
tech 150 je dost,ale je mozny ze jsou na delsi dobu a nebo jsou cervene a stima muzes jezdit v klidu i u nas..
PAR RAD,projed si to a nech si to delsi dobu nastartovane a az se to prohreje tak kokni i pod auto jestli nic nekape a tak. hlavne at mas nemeckej technicak a zkoukni VINko. DRZIM PALCE.. :palec:

hajdulak píše:na fotkach vypada vsechno dobre,ale uvidis,treba budes mit stesti, preji ti to.
No já sebou vemu mechanika aby se na to podíval. Abych měl aspoň nějakou jistotu.
Nebyly by ještě nějaký rady na co si dávat pozor, co zkontrolovat a tak? A dá se nějak zjistit jestli je automat v pořádku? Jasně, nesmí škubat:) Ale jestli se dá na něm něco poznat v jakym je ta převodovka vůbec stavu.
Jedná se o 530d po faceliftu a podle popisu má servisku s posledním záznamem 23.05.2008 bei 168198 KM (Teď má najeto 189 000 km).
mam to same a take v automatu,najeto 304tis a uplne v poho..... podivej se co je v servisce za posledni servis,jakej, nejlepsi je INSPEKTION 2,to je komplet.. automat,po zahrati,musi plynule prerazovat,nemel by jsis toho skoro vsimnout... kdyz zaradis pri stojicim aute a povolis brzdu tak by se melo pomalu rozjizdet bez plynu,jak dopredu tak i dozadu.
taky mám 530dA a co zkoušel mechanik tak kick-down, manuální řazení (tam když to hodně vytočíš tak by ti to mělo přeřadit samo a když necháš moc malý otáčky tak to podřadí samo), to co řiká hajdulak s tim že se musí rozjet plynule a když ho necháš takhle rozjet bez plynu a zkusíš na manuálnim dát trojku tak by se ti měla vrátit na 2, dál bych zkusil projet nějakou tu dirku a poslouchal jestli nic nebouchá, dál veškerou elektroniku(všechno zapínat vypínat), když to trochu rozjedeš a dupneš trochu víc na brzdu jestli někam netáhne, starovat, dál pokud to má nivo tak sednout třeba do kufru aspoň dva lidi, to moje auto předtim asi půl roku stálo...takže zatuhlý brzdy, ta převodovka byla zazačátku divná ale pak se to rozjelo v pohodě, motor ten zvuk nic moc ale po zahřátí uplně v poho....
přeju ať se ti nákup vydaří :palec:

rikam,nejlepsi je vzit prachy a nekoho sebou a vyrazit,vzdy sezenes. vyjed si na internetu par autohandliru v tech mestech kam chces jet a vyraz... ja treba jezdim pro BMW do Mnichova uz jsem tam odsud privezl 3 a akorat u jednoho byla zavada a to vodni pumpa,tu zamlcely, oprava 2000kc,takze v poho.
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud pojedeš jentak tak nepřivezeš nic... pokud teda hlavní a jediný požadavek neni motor a kastle...
koukej na net a hned jak se ti bude něco líbit, zavolej, klidně anglicky... já to kupoval u handlíře a ten anglicky neuměl, tak sem házel německý slovíčka a pak sme se domluvili na psaní mailů přes translate.google
a taky to šlo...
do německa jsem se vypravils přítulí, slovníkem a notbookem pc translatorem a návodama jak a co na uřadech - to ale ve většině případu dělá ten handlíř!
Stálo to 80 euro + zelená karta - platí to v celý EU, 5 dní - čísla se žlutým pruhem...
Pokud trochu rozumíš autum a umíš německy aspon pozdravit, tak to zvládneš sám.. Ještě je dobrý mít přítele na telefonu kterj němekcy umí dobře, kdyby náhodou...
koukej na net a hned jak se ti bude něco líbit, zavolej, klidně anglicky... já to kupoval u handlíře a ten anglicky neuměl, tak sem házel německý slovíčka a pak sme se domluvili na psaní mailů přes translate.google

do německa jsem se vypravils přítulí, slovníkem a notbookem pc translatorem a návodama jak a co na uřadech - to ale ve většině případu dělá ten handlíř!
Stálo to 80 euro + zelená karta - platí to v celý EU, 5 dní - čísla se žlutým pruhem...
Pokud trochu rozumíš autum a umíš německy aspon pozdravit, tak to zvládneš sám.. Ještě je dobrý mít přítele na telefonu kterj němekcy umí dobře, kdyby náhodou...
Koby píše:pokud pojedeš jentak tak nepřivezeš nic... pokud teda hlavní a jediný požadavek neni motor a kastle...
koukej na net a hned jak se ti bude něco líbit, zavolej, klidně anglicky... já to kupoval u handlíře a ten anglicky neuměl, tak sem házel německý slovíčka a pak sme se domluvili na psaní mailů přes translate.googlea taky to šlo...
za posledni rok jsem jel petkrat na blind pro auto a z toho jsem ctyrikrat dovezl to co jsem chtel,jednou jsem jel podle netu s vytisklim inzeratem a auto bylo v hroznem stavu,cele oklepane a zniceny interier na fotkach nebylo videt a jeste k tomu o 500EUR drazsi a kdyz jsem to ukazal handlirovi,tak rekl ze zdrazoval !!

KDYBYCH SEM MOHL DAT FOTO TAK TI JE UKAZU!!!

jo a k tem znackam,ze zlutym pruhem,JSOU TRANSITNI PO SRN, dostal jsem za to pokutu (asi tak pred trictvrte rokem) !!!

Koby píše:pokud pojedeš jentak tak nepřivezeš nic... pokud teda hlavní a jediný požadavek neni motor a kastle...
koukej na net a hned jak se ti bude něco líbit, zavolej, klidně anglicky... já to kupoval u handlíře a ten anglicky neuměl, tak sem házel německý slovíčka a pak sme se domluvili na psaní mailů přes translate.googlea taky to šlo...
No to co mám vyhlídnutý je 600km daleko