Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
HID xenium do H1(cocka e36)
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zbytečně přitahovat pozornost... A mimo jiné jsem předevčírem viděl E36 s HID 6000k jet za mnou a je to hroznej tuzing... Docela se stydím, že s tím jezdím rok a půl...liza píše:Jenom se zeptám, proč tam budeš dávat ty 4300K nebo 3000K ?surfis píše:Mám 6000K, ale chci tam dát 4300K, nebo možná i 3000K. Až budou, dám ti vědět, aby ses kouknul "in natura"
Asi to nebudete chtít slyšet, ale policajti brzy se všema nelegálníma výbojkama zatočej. Pokuta na místě 2 klacky, v případě podezření na oslňování (auta bez dynamické regulace) do správního řízení.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak... proto nechci provokovat. Navíc když jezdím po městě mám světla sklopené co nejvíc dolu...Vlasta píše:Asi to nebudete chtít slyšet, ale policajti brzy se všema nelegálníma výbojkama zatočej. Pokuta na místě 2 klacky, v případě podezření na oslňování (auta bez dynamické regulace) do správního řízení.
-
- Kontaktovat uživatele:
Víš proč jsem šel do xenonů? Více méně to nebylo kvůli vzhledu, ani kvůli lepšímu svícení, ale kvůli spolehlivosti. Nevím proč, ale během 6 měsíců mi prasklo 7ks H7 žárovek. Ať jsem koupil žárovku za 70kč v Tescu, nebo za 300 tu nejlepší Osram. Prostě déle jak 2 měsíce žárovka nevydržela (neboj nepřebíjí mi auto). Podle mě je to kombinací nízkoprofilových pneu a tvrdšího podvozku. Takže za rok a půl používání xenonů se mi několikrát zaplatili...DAVe píše:me by spis vadilo to na technickou sundavat a davat zas zarovky...sice je to jednou za dva roky ale i tak...nehlede na tu zivotnost. Pak zjistovat jeslti je to balast nebo vybojka nebo kabel...kdyz to bude vybojka tak se modlit aby ta druha pak svitila stejnym tonem... no nevim.
- bergos
- Klubové ID: 159
předevčírem dostala jedna známá flastr za xenony, xenony origo z výroby Renault laguna, že prý nemají čočku a ona ani nedokázala říct že je to origo...Vlasta píše:Asi to nebudete chtít slyšet, ale policajti brzy se všema nelegálníma výbojkama zatočej. Pokuta na místě 2 klacky, v případě podezření na oslňování (auta bez dynamické regulace) do správního řízení.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Klubové ID: 866
- Kontaktovat uživatele:
bergos píše:předevčírem dostala jedna známá flastr za xenony, xenony origo z výroby Renault laguna, že prý nemají čočku a ona ani nedokázala říct že je to origo...Vlasta píše:Asi to nebudete chtít slyšet, ale policajti brzy se všema nelegálníma výbojkama zatočej. Pokuta na místě 2 klacky, v případě podezření na oslňování (auta bez dynamické regulace) do správního řízení.

-
- Klubové ID: 2218
to je vsechno hezky................dejte mi judikat zakona, kde je presne napsano, ze xenonova lampa muze bejt pouze za tech a tech podminek,ktere zakon presne stanovi.Dalsi veci jsou treba tuningova svetla, ktera neumoznuji naklapeni stvetelneho kuzelu,maj cocku a v ni bily svetlo.Jak ja vim esli je to xenon ci ne?Takle to proslo technickou pani policiste.Az budu mit cerny na bilym ze je to ZAKAZANE za tech a tech podminek tak o tom nebudu uvazovat.Proc si je chci dat je jasny-upoceny svit H1 proste nestaci.Nejde o tuzing,pouze o vlasni bezpezi, bezpecí chodcu za tmy a bezpeci posadky meho vozu.Jedine co policie dela je stihani prestupku za tuning, xenony, a chybejici zarovky(reportaz TV Nova z Mimonskych valek)...........otazka znela ale jinak,JE ZDE NEKDO KDO BY MOHL POSKYTNOUT FOTO JAK SVITI 4300k-5000k v H1 cocce?DIky
tak to chapusurfis píše:Víš proč jsem šel do xenonů? Více méně to nebylo kvůli vzhledu, ani kvůli lepšímu svícení, ale kvůli spolehlivosti. Nevím proč, ale během 6 měsíců mi prasklo 7ks H7 žárovek. Ať jsem koupil žárovku za 70kč v Tescu, nebo za 300 tu nejlepší Osram. Prostě déle jak 2 měsíce žárovka nevydržela (neboj nepřebíjí mi auto). Podle mě je to kombinací nízkoprofilových pneu a tvrdšího podvozku. Takže za rok a půl používání xenonů se mi několikrát zaplatili...DAVe píše:me by spis vadilo to na technickou sundavat a davat zas zarovky...sice je to jednou za dva roky ale i tak...nehlede na tu zivotnost. Pak zjistovat jeslti je to balast nebo vybojka nebo kabel...kdyz to bude vybojka tak se modlit aby ta druha pak svitila stejnym tonem... no nevim.

-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no nic tak pres den budu sviti parkovackama s mlhou treba na vecer si zapnu xenony
raci risknu pokutu za nesviceni ktera se vetsinou da ukecat nez dva litranky za xenony a jeste to resit nekde po uradech 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Kdybys nebyl línej hledat, tak si najdeš, že je to nařízení - předpis EHK č. 48. Tam to všechno najdeš. Soubor se musí přejmenovat na .pdfPaavo píše:to je vsechno hezky................dejte mi judikat zakona, kde je presne napsano, ze xenonova lampa muze bejt pouze za tech a tech podminek,ktere zakon presne stanovi.Dalsi veci jsou treba tuningova svetla, ktera neumoznuji naklapeni stvetelneho kuzelu,maj cocku a v ni bily svetlo.Jak ja vim esli je to xenon ci ne?Takle to proslo technickou pani policiste.Az budu mit cerny na bilym ze je to ZAKAZANE za tech a tech podminek tak o tom nebudu uvazovat.Proc si je chci dat je jasny-upoceny svit H1 proste nestaci.Nejde o tuzing,pouze o vlasni bezpezi, bezpecí chodcu za tmy a bezpeci posadky meho vozu.Jedine co policie dela je stihani prestupku za tuning, xenony, a chybejici zarovky(reportaz TV Nova z Mimonskych valek)...........otazka znela ale jinak,JE ZDE NEKDO KDO BY MOHL POSKYTNOUT FOTO JAK SVITI 4300k-5000k v H1 cocce?DIky
- Přílohy
-
- EHK_48.doc
- (464.27 KiB) Staženo 82 x
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Ok, ale já bych se toho nebál.. To com mají Octávky II z výroby vypadá taky do modra 5000k a občas mě to oslňuje. Další věc, že si tam každej dává jakýsi diody z trhu pro denní svícení, což se více méně už toleruje.
Policajti musí občas někoho preventivně vybrat, aby něco dělali, ale nijak masově se po tom nejde.
Každej si to prostě odpovědně musí seřídit jak nelíp jde, protože ta výhoda viditelnosti z auta je k nezaplacení.
sorry já ty fotky nemám..
Policajti musí občas někoho preventivně vybrat, aby něco dělali, ale nijak masově se po tom nejde.
Každej si to prostě odpovědně musí seřídit jak nelíp jde, protože ta výhoda viditelnosti z auta je k nezaplacení.
sorry já ty fotky nemám..

-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:Asi tak... proto nechci provokovat. Navíc když jezdím po městě mám světla sklopené co nejvíc dolu...Vlasta píše:Asi to nebudete chtít slyšet, ale policajti brzy se všema nelegálníma výbojkama zatočej. Pokuta na místě 2 klacky, v případě podezření na oslňování (auta bez dynamické regulace) do správního řízení.
to ti nepomůže...