Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

M paket nebo alpina? :)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
darkbug

#1 Příspěvek od darkbug »

Cau lidi, mam 330Ci cabrio... Premyslim, ze bych na leto udelal nejakej design a upravy motoru, ale tedka zasadni otazka. Zmenit vzhled na M paket (uz mam M paket zrcatka,kola) nebo na Alpina vzhled tedy=kola, naraznik, kridlo na kufr a zlaty linky bych si asi na boku odpustil :) Nechci bejt za tuzera, ale serie me moc nesmakuje :( tak co dat? M style nebo Alpina style? :)

Diky za nazory, rady :)

Toto téma patří do sekce Servis - Tuning nebo Servis - 3er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
bmwfil
Klubové ID: 687

#2 Příspěvek od bmwfil »

Za mě Alpina jestli se chceš lišit, ovšem včetně linek, když už, tak už :wink:
HAMANN
Klubové ID: 1188

#3 Příspěvek od HAMANN »

Tohle je na kazdyho vkusu, za me M-packet, nelibi se mi ty Alpina narazniky a ty nalepky.... Ale jak rikam, jak komu!
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marty_ »

Za me mpacket:)) to je fakt o vkusu kazdeho soudruha..
jokano

#5 Příspěvek od jokano »

ja osobně bych šel do m-packetu, kdybych už měl zrcátka a kola, za ušetřený prachy bych pak koupil třeba sedačky z M3 CSL :wink:
darkbug

#6 Příspěvek od darkbug »

jokano píše:ja osobně bych šel do m-packetu, kdybych už měl zrcátka a kola, za ušetřený prachy bych pak koupil třeba sedačky z M3 CSL :wink:
usporou si asi nepomuzu, na alpinu bych musel koupit kola, predni naraznik a kridelko na kufr. Na M paket musim koupit komplet predni, zadni naraznik + prahy. Takze cenove je to skoro stejny :) Jinak sedacky z CSL do kabria nedam, nemel bych se jak pripoutat
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#7 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tak koberce, podklady budiku Alpina bych vedel kde za rozumny penize, linky jsi vyresil, tak uz jen nejaky kridlo, spoiler dopredu, nizsi pruziny a Alpina R18 kola :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1458

#8 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Já bych navrhoval Alpinu,není to tak ohraný jako M-paket :idea:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
jokano

#9 Příspěvek od jokano »

usporou si asi nepomuzu, na alpinu bych musel koupit kola, predni naraznik a kridelko na kufr. Na M paket musim koupit komplet predni, zadni naraznik + prahy. Takze cenove je to skoro stejny :) Jinak sedacky z CSL do kabria nedam, nemel bych se jak pripoutat[/quote]

no vidíš jakej jsem blb :lol: to mi nedošlo s těma pásama jelikož nemám cabrio , každopádně jsem pro M-packet, ale je to každýho rozhodnutí, ať to uděláš jakkoliv, tak se pak pochlub nějakejma fotkama, ať máme co závidět :D :lol:
Odpovědět