Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

moj prvy Baworak - potreboval by som poradit

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fujkip

#1 Příspěvek od fujkip »

Ahojte, moj sen(urcite nielen moj 8) ) je mat baworaka. Potreboval by som poradit od skkusenejsich do coho sa mam pustit. Mam rodinku, takze rozmyslam o kombiku. Tiez by to nemalo mat velku spotrebu. Bude to jazdit vacsinou mesto, sem tam daka dovolenka na juh EU. Strop je niekde pri 7000eur. Vopred vdaka za radu.

Uzamykám tuto zbytečnou diskusi, viz Pravidla. Je tu toho napsáno dost, použij funkci hledat
MOD (Francis)
elgroso
Klubové ID: 2462

#2 Příspěvek od elgroso »

patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

Co třeba ? :roll:

http://www.bmwklub.cz

Je tady asi miliarda rad, návodů, odpovědí ... :wink:
DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

fujkip píše:Ahojte, moj sen(urcite nielen moj 8) ) je mat baworaka. Potreboval by som poradit od skkusenejsich do coho sa mam pustit. Mam rodinku, takze rozmyslam o kombiku. Tiez by to nemalo mat velku spotrebu. Bude to jazdit vacsinou mesto, sem tam daka dovolenka na juh EU. Strop je niekde pri 7000eur. Vopred vdaka za radu.
kdyz se budu vecer nudit po necem s eti mrknu :wink:
DAVe_1

#5 Příspěvek od DAVe_1 »

ale videl bych to na E46 318i touring s digiklimou...to auto nejede sptane, malo si vezme, udrzba je taky v klidu.
fujkip

#6 Příspěvek od fujkip »

DAVe píše:ale videl bych to na E46 318i touring s digiklimou...to auto nejede sptane, malo si vezme, udrzba je taky v klidu.
presiel som vsetky rady a navody s bmwklubu. Najvacsi problem mam s tym ci diesel alebo benzin :?: Este mi tak udrelo do oci E46 320d touring....? celkom slusna spotreba len to ze s dieslom su asi vacsie naklady..
DAVe_1

#7 Příspěvek od DAVe_1 »

fujkip píše:
DAVe píše:ale videl bych to na E46 318i touring s digiklimou...to auto nejede sptane, malo si vezme, udrzba je taky v klidu.
presiel som vsetky rady a navody s bmwklubu. Najvacsi problem mam s tym ci diesel alebo benzin :?: Este mi tak udrelo do oci E46 320d touring....? celkom slusna spotreba len to ze s dieslom su asi vacsie naklady..
muj nazor: vykaslej se na naftu a ber tu 318i :wink: muzes kapnout na spatnej kus a potopi te to..nebo se to posere casem..318i kdyz koupis v udrzovanym stavu jezdis porad :wink:
Odpovědět