Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

poděkování Vám všem za rady

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Veselac
Klubové ID: 2510

#1 Příspěvek od Veselac »

ahoj všem,

nedávno jsem se s Váma radil jaký jaké BMW si mám vybrat, podle vašich rad padlo pár tipů 528i, 530i a d, 328i a 330i. Držel ksem se Vašich rad a sehnal jsem si 330i sedan v M-Paketu, manuál, s navigací, Harmann-|Cardon, sp.podvozek atd.

to auto je prostě úžasný. Těším se na každý svezení s ním, proto Vám za to chci moc poděkovat.....měli jste pravdu. Sedí jak přibitý, motor táhne jak z praku a hlavně každá povedená zatáčka je prostě zábava. Každej kdo řídil vylez z úsměvem jak čerstvě upečenej rohlík :-)))

jinak už proběhlo pár decentních úprav a oprav. Prvně výměna předních kotoučů za značku Brembo, už to potřebovaly, protože se sekal pístek, který byl taktéž zrepasován. Dále jsem vyměnil zrcátka za sportovní i s blinkrem v barvě a také rovnou hodil do stříbrné i lišty v interiéru, který zásadně ožil. Včera jsem vyměnil výfuk za sportovní a ještě teď mi běhá z toho zvuku mráz po zádech, paráda

ještě jednou děkuju

PS: kdybych věděl jak sem dát fotky tak už tu jsou :-))
Vanour
Klubové ID: 1842

#2 Příspěvek od Vanour »

Mno tak parada zaplat si clenstvi a sup,sup mezi nas ;) a pak fotky sveho mazla das do Klubovich aut :)
tom9k

#3 Příspěvek od tom9k »

Veselac píše:ahoj všem,

nedávno jsem se s Váma radil jaký jaké BMW si mám vybrat, podle vašich rad padlo pár tipů 528i, 530i a d, 328i a 330i. Držel ksem se Vašich rad a sehnal jsem si 330i sedan v M-Paketu, manuál, s navigací, Harmann-|Cardon, sp.podvozek atd.

to auto je prostě úžasný. Těším se na každý svezení s ním, proto Vám za to chci moc poděkovat.....měli jste pravdu. Sedí jak přibitý, motor táhne jak z praku a hlavně každá povedená zatáčka je prostě zábava. Každej kdo řídil vylez z úsměvem jak čerstvě upečenej rohlík :-)))

jinak už proběhlo pár decentních úprav a oprav. Prvně výměna předních kotoučů za značku Brembo, už to potřebovaly, protože se sekal pístek, který byl taktéž zrepasován. Dále jsem vyměnil zrcátka za sportovní i s blinkrem v barvě a také rovnou hodil do stříbrné i lišty v interiéru, který zásadně ožil. Včera jsem vyměnil výfuk za sportovní a ještě teď mi běhá z toho zvuku mráz po zádech, paráda

ještě jednou děkuju

PS: kdybych věděl jak sem dát fotky tak už tu jsou :-))
super! radi se na něj podíváme,fotky nahraj na ulozto.com, nebo na imagehost.org :wink:
Veselac
Klubové ID: 2510

#4 Příspěvek od Veselac »

tu sou fotky :-) Jinak členství zaplatím, to je jasný

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Killca
Klubové ID: 1648

#5 Příspěvek od Killca »

exte aby kazdej nebyl jak vypecenej rohlik, kdyz to mas tak nabouchany vybavou :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak gratulace, vypadá to good.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Vanour
Klubové ID: 1842

#7 Příspěvek od Vanour »

Mno fakt peknej mazlik ;) gratulace
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Tak jste to pochválili, ale na galerii aut je jiná sekce.
Uzamykám ...
MOD (Francis)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Odpovědět