,za oknem?
nevím osobně jaký máš problém s tím navrtat do nárazníku - stejně tam tu SPZku budeš muset mít prakticky pořád a dá se předpokládat že i následující majitel bude jezdit s přihlášeným autem ,nehledě na to že snad 99% aut má nějaký dírky nebo prostě nějaký způsob uchycení už z výroby...
radekc píše:Když ti na tom tak záleží, tak si sežeň nalepovací (je to nálepka), ale vubec nevím kde, ale už jsem to viděl u několika aut
Za nalepovací lepí soudní rada Bajza stejně jako za jízdu bez RZ.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jesi von v tom nebude nějakej lamino tuning Pro mě za mě si ji strč třeba za klobouk, ale jestli máš nějakej klenot supersport kde ta spz ani nejde umístit tak to chápu
Taky jsem viděl pár takových aut (Ferrari, Lambos apod.) a měli vzadu normál a vpředu jen takovou malou nálepku s číslama na nárazníku(žádný držáky) ale co na to PČR nevim,nevim
ZaK píše:Šéfikův otec má na své 911 nalepovací ... Nevím jestli to být může nebo ne, ale má ji tam ...
To má hodně ryze sportovních aut, mám pocit že je tam nějaká vyjímka neboť některá opravdu nemají místo pro umístění RZ tak se to řeší tou malou nalepovací
misto urceni spz urcuje vyrobce... pokud urcuje nalepovaci tak nalepovaci,ale nevim jestli jako nalepovaci ji muze urcit,jestli je to nejak podchyceny na magistartu bo co
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jezdit s autem bez znacek ?:D to bys byl docela machr
Jezdil bych pouze s zadni, predni bych mel za sklem...
Já bych chtěl docela vidět předek tvýho auta,když se tam nevejde ani SPZ? A nebo mě napadá,že jí chceš mít za oknem aby si jí neměl od much.... Nějaký lidi prostě nepochopim