Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 316i znate to auto nekdo?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sefin

#1 Příspěvek od sefin »

Ahoj,

Nasel jsem na netu tohle auti.. to ze to ma slaby motor mi az tak nevadi ale ten interier je presne to co hledam..

Akorad mi prijde ta cena nejak extra nizka.. tak mam strach jestli to neni nejaka opravena bouracka:(

Neznate to auto nekdo? Pripadne nevite jaky je ten autobazar?

http://www.autobazar.cz/inzerat/245338/ ... 6-nove-cr/

Diky moc :wink:
Yngwie

#2 Příspěvek od Yngwie »

sefin píše:Ahoj,

Nasel jsem na netu tohle auti.. to ze to ma slaby motor mi az tak nevadi ale ten interier je presne to co hledam..

Akorad mi prijde ta cena nejak extra nizka.. tak mam strach jestli to neni nejaka opravena bouracka:(

Neznate to auto nekdo? Pripadne nevite jaky je ten autobazar?

http://www.autobazar.cz/inzerat/245338/ ... 6-nove-cr/

Diky moc :wink:
POdle fotek je ten interier celkem hodne jety... s timhle motorem a uplne soc vybavou to az nizka cena neni...rekl bych akorat ...
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

Je to ale pořád e46ka a řekly bych že cena je dost dobrá ... :wink:
Sice nejslabší motor a nic moc výbava, na druhou stranu 95 tis, to tady chtějí za některou e30ku a za skoro každou e36ku.
A tohle je e46ka :wink:

Pokud bude v cajku, koupil bych jí. :wink:
sefin

#4 Příspěvek od sefin »

Presne tak se na to divam..

cca pul roku zpatky jsem videl podobnou taky v soc vybave ale za 160...
Takze tohle mi prijde jako podezrele dobra cena.

Nevite na co si dat pozor? Chci se na ni zajet podivat asi v utery (Pokud tam teda jeste bude:-D)

U E36 bych asi vedel ale s E46 nemam zadnou zkusenost... :cry:
Yngwie

#5 Příspěvek od Yngwie »

sefin píše:Presne tak se na to divam..

cca pul roku zpatky jsem videl podobnou taky v soc vybave ale za 160...
Takze tohle mi prijde jako podezrele dobra cena.

Nevite na co si dat pozor? Chci se na ni zajet podivat asi v utery (Pokud tam teda jeste bude:-D)

U E36 bych asi vedel ale s E46 nemam zadnou zkusenost... :cry:
Obecne na vsechno ... nejlepe si sebou vem nekoho, kdo e46 ma ...a hlavne ne R6:D

Asi bych se dival na slicovani kastle, poradne obhledl jestli to neni spatne nalakovane ... pak samozrejme rizeni, jestli netahne ana stranu a drzi stopu ... obecne je toho hodne a to uvidis sam...pokud z toho budes mit dobrej pocit tak si to kup ... pokud ne utikej pryc. Stejne do toho jeste neco nasypes a kdyz je to teda dobra cena, tak s tim musis i pocitat a mit rezervu rekneme aspon 30k. Predpokladam, ze brzdy, tlumice pujdou hned nove ... a provozni naplne vymenit je povinnost... plus profesionalni vycisteni interieru at je to zase svetle a pekne:)
sefin

#6 Příspěvek od sefin »

Hmm no uvidime snad sezenu nekoho kdo by na to mrknul semnou:) precejen me se to libi a to muze nasadit ruzove bryle..:) Do startu pocitam ze to muze spolknout az 50 tisic tak jak mi to udelala moje E36..

Pocitam ze bude KO i cely vyfuk. Nevite jak si stoji E46 s korozi?
Tohle je vlastne duvod proc chci svoji E36 vymenit. Mam chycene uz snad vse a uz se mi nechce do toho cpat dalsi prachy.. Je to holt 18 let stary auto.Ale ten motor je snad nesmrtelny.. 342tkm a slape porad jak hodinky. Tak doufam ze 4 valec v E46 je taky takovy ...
Yngwie

#7 Příspěvek od Yngwie »

sefin píše:Hmm no uvidime snad sezenu nekoho kdo by na to mrknul semnou:) precejen me se to libi a to muze nasadit ruzove bryle..:) Do startu pocitam ze to muze spolknout az 50 tisic tak jak mi to udelala moje E36..

Pocitam ze bude KO i cely vyfuk. Nevite jak si stoji E46 s korozi?
Tohle je vlastne duvod proc chci svoji E36 vymenit. Mam chycene uz snad vse a uz se mi nechce do toho cpat dalsi prachy.. Je to holt 18 let stary auto.Ale ten motor je snad nesmrtelny.. 342tkm a slape porad jak hodinky. Tak doufam ze 4 valec v E46 je taky takovy ...
e46 je pozinkovana...pokud nebyla bourana a znova lakovana nekde v garazi, tak nema problem s rzi ani za mak ... 4 valec v e46 neni to prave orechove ... dosetri aspon 320i ... i kdyz nejsi zavodnik, tak ten 4valec te nenadchne ... vydrz a dosetri na R6.
sefin

#8 Příspěvek od sefin »

Myslis ze bych z nej byl zklamany? Precejen ted mam E36 316i..
Ten motor co je u E46 316i by mel byt o neco lepsi ne?
A me moje 316i motoricky nevadi... :wink:
Yngwie

#9 Příspěvek od Yngwie »

sefin píše:Myslis ze bych z nej byl zklamany? Precejen ted mam E36 316i..
Ten motor co je u E46 316i by mel byt o neco lepsi ne?
A me moje 316i motoricky nevadi... :wink:
Ano budes si myslim zklamany ... zkus se nekde projet aspin s 320i ...spotreba stejna plus minus a komfort jizdy nekde jinde
sefin

#10 Příspěvek od sefin »

Tak je to asi vyreseno. Auto uz zmizelo z nabidky 8O

Muze tento topic MOD smazat at to tu nestrasi?

Diky :wink:
Odpovědět