Je to ale pořád e46ka a řekly bych že cena je dost dobrá ...
Sice nejslabší motor a nic moc výbava, na druhou stranu 95 tis, to tady chtějí za některou e30ku a za skoro každou e36ku.
A tohle je e46ka
cca pul roku zpatky jsem videl podobnou taky v soc vybave ale za 160...
Takze tohle mi prijde jako podezrele dobra cena.
Nevite na co si dat pozor? Chci se na ni zajet podivat asi v utery (Pokud tam teda jeste bude:-D)
U E36 bych asi vedel ale s E46 nemam zadnou zkusenost...
Obecne na vsechno ... nejlepe si sebou vem nekoho, kdo e46 ma ...a hlavne ne R6:D
Asi bych se dival na slicovani kastle, poradne obhledl jestli to neni spatne nalakovane ... pak samozrejme rizeni, jestli netahne ana stranu a drzi stopu ... obecne je toho hodne a to uvidis sam...pokud z toho budes mit dobrej pocit tak si to kup ... pokud ne utikej pryc. Stejne do toho jeste neco nasypes a kdyz je to teda dobra cena, tak s tim musis i pocitat a mit rezervu rekneme aspon 30k. Predpokladam, ze brzdy, tlumice pujdou hned nove ... a provozni naplne vymenit je povinnost... plus profesionalni vycisteni interieru at je to zase svetle a pekne:)
Hmm no uvidime snad sezenu nekoho kdo by na to mrknul semnou:) precejen me se to libi a to muze nasadit ruzove bryle.. Do startu pocitam ze to muze spolknout az 50 tisic tak jak mi to udelala moje E36..
Pocitam ze bude KO i cely vyfuk. Nevite jak si stoji E46 s korozi?
Tohle je vlastne duvod proc chci svoji E36 vymenit. Mam chycene uz snad vse a uz se mi nechce do toho cpat dalsi prachy.. Je to holt 18 let stary auto.Ale ten motor je snad nesmrtelny.. 342tkm a slape porad jak hodinky. Tak doufam ze 4 valec v E46 je taky takovy ...
sefin píše:Hmm no uvidime snad sezenu nekoho kdo by na to mrknul semnou:) precejen me se to libi a to muze nasadit ruzove bryle.. Do startu pocitam ze to muze spolknout az 50 tisic tak jak mi to udelala moje E36..
Pocitam ze bude KO i cely vyfuk. Nevite jak si stoji E46 s korozi?
Tohle je vlastne duvod proc chci svoji E36 vymenit. Mam chycene uz snad vse a uz se mi nechce do toho cpat dalsi prachy.. Je to holt 18 let stary auto.Ale ten motor je snad nesmrtelny.. 342tkm a slape porad jak hodinky. Tak doufam ze 4 valec v E46 je taky takovy ...
e46 je pozinkovana...pokud nebyla bourana a znova lakovana nekde v garazi, tak nema problem s rzi ani za mak ... 4 valec v e46 neni to prave orechove ... dosetri aspon 320i ... i kdyz nejsi zavodnik, tak ten 4valec te nenadchne ... vydrz a dosetri na R6.
Myslis ze bych z nej byl zklamany? Precejen ted mam E36 316i..
Ten motor co je u E46 316i by mel byt o neco lepsi ne?
A me moje 316i motoricky nevadi...
sefin píše:Myslis ze bych z nej byl zklamany? Precejen ted mam E36 316i..
Ten motor co je u E46 316i by mel byt o neco lepsi ne?
A me moje 316i motoricky nevadi...
Ano budes si myslim zklamany ... zkus se nekde projet aspin s 320i ...spotreba stejna plus minus a komfort jizdy nekde jinde