Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Co to je za pokec kdyz je to vsechno zamknuty!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MrScully
Klubové ID: 1401

#21 Příspěvek od MrScully »

Co furt kecáte o funkci "hledat", když tahle funkce nikdy nefungovala pořádně?! Vždycky to ukáže jen první stránku výsledků; jakmile chcete ve stránkování přejít dál do minulosti, tak to skončí prázdnou stránkou. Jsem tu druhým rokem jako placený člen a to hledání nefungovalo nikdy; už mě to pěkně deptá.
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#22 Příspěvek od Holly Moderátor »

Tak to bude asi chyba ve tvým pc. Mě to funguje naprosto bezproblémů... a nejen mě...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

MrScully: Hledání funguje. Někdy před uzamknutím dávám odkaz na starou diskusi o tom samém tématu, které jsem uzamknul. Když to najdu já, měli by to zvládnout i jiní.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od xSAFA »

Práce moderátorů se mi velice líbí a oceňuji ji, je vidět že se toho ujali pořádně... Co ale znovu napadnu je dle mě zamčení nesprávných sekcí... :wink:
Kami1
Klubové ID: 2167

#25 Příspěvek od Kami1 »

Nechci vam do toho kecat, ale je to taky pokec, tak tady je par mych postrehu:

Omezeni zakladani temat neclenum je proste omyl, kterym ten, kdo to prosadil, akorat stizil praci moderatorum.

Funkce hledat mi funguje tak jak ma, ale pripadne mi trosku retardovana.
Myslim, ze by velkym prinosem bylo hledani frazi a nerozlisovat diakritiku.
Vysledky hledani se mi zobrazuji normalne (i vice stranek).

Zacatecnici nemaj zadnou motivaci si pravidla cist, natoz dodrzovat, kdyz jim to sami roztridite a jeste poradite :)
Pokud to tu chcete debordelizovat tak se nechte inspirovat pravidly P2P Hubů.
Proste nedodrzeni pravidel > napomenuti
x napomenuti > ban
x banu > trvalej ban
-tady je prostor pro vytvoreni rozdilu mezi clenem a neclenem
A mazat, mazat a mazat jinak tu bordel bude porad. Kdyz je moderator rozumnej, tak si muze dovolit byt netolerantni.

Obcas taky nejakej ten OT napisu a klidne bych si to po case smaznul, ale nemuzu.

PS: Vzdavam hold tvurcum FAQ :thumbsup:
Akorat bych FAQ nezamykal. At je zacatek stejnej jak je ted a za nim diskuze k tematu.
S vyvojem diskuze se muze zacatek vzdy aktualizovat a aspon bude casteji nahore. Az bude dokonalej, muze se zamknout.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

A proto to netřídíme ale uzamykáme. Přečti si pravidla, tam už je zákazem přístupu na fórum vyhrožováno.
323ti stock condition
Kami1

#27 Příspěvek od Kami1 »

Z trideni by jste se zcvokli, ale myslel sem mazat a ne zamykat.
Novy pravidla jsem si precet az po my predchozi odpovedi.
Hodte do nich novej prispevek a ukazou se kazdymu jako neprecteny, ale tem zacatecnikum to asi stejne nedojde.

Nicmene tim, ze neni mozny zalozit tema v dany sekci, jsou neplatici nuceni hledat alternativy jinde.
chitos
Klubové ID: 1140

#28 Příspěvek od chitos »

Sem toho názoru že funkce hledat by se taky mohla trochu upravit aby to bylo jednoduší.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Tím, že mají nováčci a neplatiči nemožnost zakládat nová témata v technických sekcích mají méně práce moderátoři těchto sekcí. Sice o něco víc práce mají moderátoři Pokeců, ale alespoň jsou tyto nevhodné a nevítané diskuse pohromadě.
323ti stock condition
Kami1

#30 Příspěvek od Kami1 »

No ja sleduju akorat 3er, ale tam je kazdej druhejtreti novej dotaz stejne opakovani uz xkrat probiranych veci
a bohuzel i toho co je ve FAQ, to bych fakt klidne mazal
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Když na něco takového narazíš, pošli bonz s odkazem na oba výskyty double informace kterémukoli moderátovi 3er a my už zařídíme zbytek.
323ti stock condition
Kami1

#32 Příspěvek od Kami1 »

dobre
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#33 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Francis píše:Přesouvání je nevýchovné pro hříšníky a časově náročné pro moderátory. Ti jsou sice čerstvě nominovaní, ale jistě chcete, aby dlouho vydrželi ve snažení udržet zde pořádek.
Nominovaní jsou sice už měsíc (možná déle),ale pořád se nic neděje,nebo se pletu?
Dan td
Klubové ID: 590

#34 Příspěvek od Dan td »

Rejchy píše: Nominovaní jsou sice už měsíc (možná déle),ale pořád se nic neděje,nebo se pletu?
Ne, nic se neděje, všichni nominovaní leží doma na zadku a opájejí se tou neskutečnou mocí, kterou získali :mad:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
rakeesh
Klubové ID: 3405

#35 Příspěvek od rakeesh »

uprimne mi dost vadi vase deleni na novacky a borce, novacci jsou prave ti, kdo potrebuji poradit a ptat se, aby se z nich mohli taky stat borci, ne? znemoznujete jim ptat se a dostat se do problematiky a pak se divite.

jsem do BMW velkej fanda a jsem strasne rad, ze klub existuje, ale kdyz to doted slo zadarmo a ted jste se rozhodli vybirat pomerne vysokej poplatek (v porovnani s jinymi kluby), cekal bych nejaky vylepseni. Motivovat k zaplaceni tim, ze uvidime ze to ma smysl, a ne jen tim, ze nam jinak zablokujete stary veci :P

ostatne velmi rad bych zaplatil tem, kteri mi s mym problemem poradi, a ne tem, kteri muj dotaz smazou kvuli tomu, ze uz se to nekde nekdy resilo, ale diky debilne fungujicimu vyhledavani se to neda poradne najit!
jarda
Klubové ID: 1426

#36 Příspěvek od jarda »

Z nováčka se nestane borec tím že se bude ptát na to co se už x krát řešilo, ale tím, že si informace vyhledá sám, protože to ho nutí přemýšlet a třídit informace, navíc narazí na hodně věcí které třeba nesouvisí s tím co hledá, ale má potom obecně lepší přehled.

Já se taky třeba ptal na blbiny když jsem byl před rokem ještě úplný nováček, ale mnohem víc jsem si našel sám a teď vidím že jsem se ptát nemusel skoro vůbec.

Jsem si jistý že když se nováček zeptá na něco co se tady ještě neřešilo, klidně i v Pokecu, moderátor si uvědomí že to je dobrá otázka a přesune to kam to patří.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
4am
Klubové ID: 1373

#37 Příspěvek od 4am »

jarda píše:Z nováčka se nestane borec tím že se bude ptát na to co se už x krát řešilo, ale tím, že si informace vyhledá sám, protože to ho nutí přemýšlet a třídit informace, navíc narazí na hodně věcí které třeba nesouvisí s tím co hledá, ale má potom obecně lepší přehled.

Já se taky třeba ptal na blbiny když jsem byl před rokem ještě úplný nováček, ale mnohem víc jsem si našel sám a teď vidím že jsem se ptát nemusel skoro vůbec.

Jsem si jistý že když se nováček zeptá na něco co se tady ještě neřešilo, klidně i v Pokecu, moderátor si uvědomí že to je dobrá otázka a přesune to kam to patří.
:thumbsup: stim souhlasim
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Brátn Moderátor »

moderátorům gratuluji :palec: dobrá práce a s novými pravidly plně souhlasím, konečně nečtu stohy stránek, abych se dopátral k nečemu kloudnýmu
rakeesh píše:...
za směšný poplatek, ale nezískáš jen informace na fóru, když si to já spočítám, tak už se mi poplatek dávno vrátil a to jsem ho platil nedávno, za podznačky, diagnostiky a ceny náhradních dílů na kterých mám díky klubu slevu se mi to při běžným používání auta do jednoho roku vrátí snad vždycky, ještě mi jenom chybí udělat dohodu s nějakou čerpačkou kde by na kartu bylo 0,50 Kč sleva z pohoných hmot a bude to geniální, tak rado šup zařizujte navrhuju shell nebo benzinu a nejlíp tam kde mají LPG
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
rakeesh
Klubové ID: 3405

#39 Příspěvek od rakeesh »

Bratn píše:moderátorům gratuluji :palec: dobrá práce a s novými pravidly plně souhlasím, konečně nečtu stohy stránek, abych se dopátral k nečemu kloudnýmu
rakeesh píše:...
za směšný poplatek, ale nezískáš jen informace na fóru, když si to já spočítám, tak už se mi poplatek dávno vrátil a to jsem ho platil nedávno, za podznačky, diagnostiky a ceny náhradních dílů na kterých mám díky klubu slevu se mi to při běžným používání auta do jednoho roku vrátí snad vždycky, ještě mi jenom chybí udělat dohodu s nějakou čerpačkou kde by na kartu bylo 0,50 Kč sleva z pohoných hmot a bude to geniální, tak rado šup zařizujte navrhuju shell nebo benzinu a nejlíp tam kde mají LPG
vyhodnost slev si tezko novacek zjisti, kdyz je jejich seznam pristupnej jen pro cleny ;)
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Brátn Moderátor »

no tak už ode mě víš, že to za tu pětibábu stojí :wink:

no jinak máš pravdu ty se tam jako neplatící člen nedostaneš :( s tímhle bych apeloval na radu nebo teda na toho kdo je o tom schopný rozhodnout, aby seznam zpřístupnili i nečlenům, samozřejmě nezpřístupňovat postup jak slevu uplatnit jen, ty první dva sloupce, název firmy a popis slevy, je to problém :?:

kdyby bylo po mým, tak to klidně hodím do malování a jako obrázek to sem dám, ale nechci riskovat nějaký porušení pravidel, takže ať to raději udělá nějaký platící člen co si může víc vyskakovat :lol: :lol: :lol:
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Odpovědět