mam prozbu mohl by mi nekdo rict nebo doporucit nejaky vrchni lak na auto zatim jsem pouzival Mobihel ale chci se zeptat treba i na jine napr: DeBeer, Novol (Novakryl) atd samozrejme za rozumnou cenu kdyz tak muzete pripsat i jine firmy diky
Toto téma patří sem a ne do sekce Servis - 3er, přesunuto. Předmět změněn na výstižnější. MOD (Francis)
diky za informaci ja jsem prave pouzival ten mobihel ale byl moc dlouho na omak lepkavy i pres 2hod ted nevim jaky jsem pouzil pak ten byl za par minut nelepkavy ale stale se to dalo jeste delat dalsi vrstvy aby se slely dohromady
Používam taky MObiho,standox,špíze a ted sem vzal novinku od Sprintu a gut ... HSo schne délé MSo rychleji,jaky si měl(taky jaky si měl tužidlo-dlouhý -krátký), zkus aktivátor od špíze 9090je to paráda,ráno nakouříš a večer můžeš nastrojit(bez pece)
macam3 píše:Používam taky MObiho,standox,špíze a ted sem vzal novinku od Sprintu a gut ... HSo schne délé MSo rychleji,jaky si měl(taky jaky si měl tužidlo-dlouhý -krátký), zkus aktivátor od špíze 9090je to paráda,ráno nakouříš a večer můžeš nastrojit(bez pece)
cau ja jsem mel HSo a jak pises schne dele to bude tim protoze me to nikdo nemohl vysvetlit ani primo v Chedu coz jsem se divil takze jestli rikas MSo schne kratce tak asi zacnu s MSo nekdy je to pro me dost dulezite
nepouziva tedy nekdo nahodou i lak od firmy Lechler maji celkem zajimeve ceny pro lak