Zdravim vsechny,mam jeden velky sen: svést v M5 E60. Můžete někdo poradit kde a za kolik!? V rijnu se na 20. narozeniny chystam na Nurburgring Nordschleife a obetovat tam tech 200 euro za 1 kolo v Ring-Taxi.
Nejjednoduší by bylo někoho odchytit na ulici až na ní někde narazíš a na férovku říct že seš fanda značky jestli by tě neprovez. Za litr tě neodmítne nikdo
patricio píše:Zdravim vsechny,mam jeden velky sen: svést v M5 E60. Můžete někdo poradit kde a za kolik!? V rijnu se na 20. narozeniny chystam na Nurburgring Nordschleife a obetovat tam tech 200 euro za 1 kolo v Ring-Taxi.
Pujc si Mko v nejake pujcovne luxusnich aut...ale pocitej ze za den nebo lepe vikend das min 10k.
tak za to úpujčení hooodně přitlač, to bude kolem 20 za den.... v Brně jezdí 2 možná 3 kusy M5 v jedné bílé vídávám nějakou slečnu. třeba by svezla ale nevím za kolik, nebo kolík
JA prave ze sedel 2 hodiny u netu a nikde jsem v cesku nenasel autopujcovnu ktera by poskytovala M5. S cenou jsem pocital tak 20 000 / den...ale jak rikate tak nejlepsi bude nekoho vychytat na ulici a domluvit na svezeni, snad by v duveru napomohl i muj batoh BMW ktery mam neustale u sebe . Jeste chci zkusit stesti ted za tyden v Brne na M.O. na tom srazu sportovních aut, tak uvidime a kdyz to nevyjde tak jedine ten Nurburgring Nordschleife. Snad do ni jednou sednu...a za ten kolík by to bral každý
patricio píše:JA prave ze sedel 2 hodiny u netu a nikde jsem v cesku nenasel autopujcovnu ktera by poskytovala M5. S cenou jsem pocital tak 20 000 / den...ale jak rikate tak nejlepsi bude nekoho vychytat na ulici a domluvit na svezeni, snad by v duveru napomohl i muj batoh BMW ktery mam neustale u sebe . Jeste chci zkusit stesti ted za tyden v Brne na M.O. na tom srazu sportovních aut, tak uvidime a kdyz to nevyjde tak jedine ten Nurburgring Nordschleife. Snad do ni jednou sednu...a za ten kolík by to bral každý
Hele frajer s novou M5kou ti za kolik ani nestahne okynko ... jestli narazis na fandu, ktery ma cas a chut te povozit, tak to udela nejspise zadarmo.
To je jasny, ne kazdy majitel M5 bude vstricny. najdou se i takovy kterym jde je o image nez o auto. Uvidime jestli to nekdy vyjde ci ne!? Snad mi tento sen jednou nekdo ochotny splni.
Tak to si myslim ze bych se tak akorat vydupal...kdyby byla alespon mala sance tak proc ne!? Ale nedokazu si predstavit co by rekl na 20-ti leteho manika ktery ho prosio svezeni!?
RuDoSh píše:ve Zline jsem snad ani M5 e60(zlinskou) nevidel....
Že by Valenta nejezdil už v M5? Ten jí ale bude mít asi na monackejch značkách.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sem se ptal kámoše co má e60 M5 a nepučil by jí ani za 10tis..... Sám se mu nedivim, mít Mko, Porsche, Ferrari apod. taky bych ho nikomu koho neznám nepujčil.... .
j3ykobim píše:Sem se ptal kámoše co má e60 M5 a nepučil by jí ani za 10tis..... Sám se mu nedivim, mít Mko, Porsche, Ferrari apod. taky bych ho nikomu koho neznám nepujčil.... .
samozrejme ze jsem ani nepremyslel nad tim ze by mi to nekdo pujcil...myslel jsem svezeni na sedadle spolujezdce. Uz jen kdyz tu M5 vidim tak mam pred ocima vyhranou sportku a sebe za jejim volantem. Jeste jsem v ni ani nesedel, tak bych se v ni chtel nechat svezt. A tvojemu kamaradovi MOC zavidim!!! :palec:
svezt se jako spolujezdec myslim že by neměl byt takovej problem ne? myslim na nějake akci jako Renocar apod. 10 nebo 20t platit za to abych se projel jako spolujezdec tak to bych v životě nedal i kdyby to byl Veyron s Enzem dohromady, možna Sabině na ringu ale stejně je to raketa... 5 bych ji asi dal no, NR stoji za to projet rychle
Drzim ti palce at ti to vyjde. Ja mit kamose co ma M5 tak ti reknu at skocis na vlak a prijedes.Myslim ze kdyz do toho budes slapat tak to nebude zas takovej problem. Chce to hlidat predvadecky a podobny akce.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic