Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jednou jede, jednou ne, help pls :(
zdravím mam e36 TOURING, r.v.95 320i M52 - někdy nastartuju, a jedu si to za 6-8litrů a auto je živý a je to paráda..... nastartuju jindy a pokud nemám plyn skoro na podlaze auto se nechce hnout, spotřeba je kolem 20litrů a je to hrůůůůza... řeším to tak že prostě zastavím, vypnu zapnu a třeba na podruhý, napotřetí to zas přestane a jede to jak má.... auto je po výměně všech kapalin, filtrů, hadic, atd... nevíte někdo čím by to mohlo být???
Ty jsi čistil čidlo vačkové hřídele?
Nepřestávej a ještě něco přidej..
Chci se itlouct smíchy..
Jen tak, aby jsi věděl o čem to je jo..
Čidlo vačkové hřídele je součástka, která reaguje na zněny teploty motoru. Dle toho dává info do ř.j. a ta mýchá směs a posílá ji do válců. V tom čidle je tenounkej drát jako vlas a jeho tam hodně km. Ten drátek se občas zkrátka někde v těch km rozpojí a to čidlo se musí vyměnit. Protože někdy funguje a někdy ne. Někdy kontakt on a někdy kontakt off. Snad jsi to pochopil a hlavně mi nepiš, jak jsi ten drátek vymotal a kontroloval..

Nepřestávej a ještě něco přidej..

Čidlo vačkové hřídele je součástka, která reaguje na zněny teploty motoru. Dle toho dává info do ř.j. a ta mýchá směs a posílá ji do válců. V tom čidle je tenounkej drát jako vlas a jeho tam hodně km. Ten drátek se občas zkrátka někde v těch km rozpojí a to čidlo se musí vyměnit. Protože někdy funguje a někdy ne. Někdy kontakt on a někdy kontakt off. Snad jsi to pochopil a hlavně mi nepiš, jak jsi ten drátek vymotal a kontroloval..

-
- Klubové ID: 2364
Me se delo to stejne u plynu kdyz byl nedostatecny a zapojeny na topeni, tak pri 5000+ otackach, proste obcas vypadli 4 valce, ale to asi nebude tvuj problem.Jacob77 píše:zdravím mam e36 TOURING, r.v.95 320i M52 - někdy nastartuju, a jedu si to za 6-8litrů a auto je živý a je to paráda..... nastartuju jindy a pokud nemám plyn skoro na podlaze auto se nechce hnout, spotřeba je kolem 20litrů a je to hrůůůůza... řeším to tak že prostě zastavím, vypnu zapnu a třeba na podruhý, napotřetí to zas přestane a jede to jak má.... auto je po výměně všech kapalin, filtrů, hadic, atd... nevíte někdo čím by to mohlo být???

-
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
na změny teploty v motoru?? já myslel, že generuje impulsy podle toho jak se otáčí ten plíšek s výstupkem co je na vačceMaxiczech píše:Ty jsi čistil čidlo vačkové hřídele?![]()
Nepřestávej a ještě něco přidej..Chci se itlouct smíchy..