bez VANOS jí logicky nemá

proč ji prodáváš? Po půl roce ti 2,8 už nestačí?Deathbox píše:Kup tu mojia ještě ti z rozpočtu zbyde
![]()
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=#712851
sry, ale podle mě je compact jedno z nejošklivějších BMW....., ale je to jen muj názorrenton píše:Hele a co říkáte na 323 compacta r.v.97, kompletně nově udělanej v m-paketu včetně nového laku, vnitřek taková ta béžová kůže, motorově zdá se hodně dobrý, bez investic, za 110 000kč
To si myslím není špatný, co vy na to?
co si kompletně myslíte o 323 compact?
ten novější je extrémně hnusej, ale e36 compact je podle mě hezkej, když je teda hezky udělanej, takový ty s nelakovanejma krytkama prahů, oranžovýma blinkrama a sériovým podvozkem, hezký nejsou, ale když se udělá a předek se sníží o viditelně víc než zadek, tak je to podle mě opravdu krásný autoj3ykobim píše:sry, ale podle mě je compact jedno z nejošklivějších BMW....., ale je to jen muj názorrenton píše:Hele a co říkáte na 323 compacta r.v.97, kompletně nově udělanej v m-paketu včetně nového laku, vnitřek taková ta béžová kůže, motorově zdá se hodně dobrý, bez investic, za 110 000kč
co si kompletně myslíte o 323 compact?![]()
To radeji našetři na nějakou pěknou e36tku v cupe
renton píše:ten novější je extrémně hnusej, ale e36 compact je podle mě hezkej, když je teda hezky udělanej, takový ty s nelakovanejma krytkama prahů, oranžovýma blinkrama a sériovým podvozkem, hezký nejsou, ale když se udělá a předek se sníží o viditelně víc než zadek, tak je to podle mě opravdu krásný autoj3ykobim píše:sry, ale podle mě je compact jedno z nejošklivějších BMW....., ale je to jen muj názorrenton píše:Hele a co říkáte na 323 compacta r.v.97, kompletně nově udělanej v m-paketu včetně nového laku, vnitřek taková ta béžová kůže, motorově zdá se hodně dobrý, bez investic, za 110 000kč
co si kompletně myslíte o 323 compact?![]()
To radeji našetři na nějakou pěknou e36tku v cupe