Zdravim vsechny bavoracky,
mam problem, jak jinak. Koupil jsem nove autoradio ALPINE, ktere ma ISO konektory a ja mam v bavu puvodni BMW BAVARIA C REVERSE III, ktere jak se dalo cekat, je pripojeno uplne jinym konektorem. Ptal jsem se u distributora ALPINE na red. kabel a nechce se mi davat jen tak 3tis. Verim, ze jste to ve svych okridlenych milaccich jiz delali, tak mi prosim poradte... Dikes
PS: nejlepsi by bylo schema toho konektoru nebo aspon popsani pinu bud na BMW radiu nebo na orig. konektoru v aute
Jsem z toho nestastny nebot at hledam jak hledam, na webu nic neni. Nikde nic o tom zasr. konektoru nepisou.. Ma to nejakou normu? Ja vazne uz nevim HELP ME!!!!
Originál zaslal Citrus [B]Jsem z toho nestastny nebot at hledam jak hledam, na webu nic neni. Nikde nic o tom zasr. konektoru nepisou.. Ma to nejakou normu? Ja vazne uz nevim HELP ME!!!!
Taky me nebavi to cist 4x !
Zavolej si do toho CarAudio centra v Praze. Ptej se po redukci z toho BaWorackeho hranolu (3er BMW 1991-1998) na standardni ISO.
tak zkousim a zkousim ale zadny vysledek, kdyz tocim imbusem tak v tom jakoby cvaka (asi to nedolehne to diry) a po chvili se propadne az kam to de coz vubec nechapu, kazdopadne radio nejde ven a docela me to stve
Ty srouby musi porad zustat na stejnym miste pri toceni, jak se s nima toci tak se pohybuje kovovej drzak na boku, pohybuje se po skoseny draze smerem dovnitr, takze kdyz sroub jakovy zasroubovavas, tak drzak leze nahoru a drzi radio, kdyz sroub vysroubovavas drzak leze doru a uvolnuje radio