kouká mi kabel od antény v kufru za sedačkou, a zaboha nemůžu přijít nato kam ho zapojit. Pokud se nepletu tak anténa by mela byt ve sloupku, ale asi sem fakt lama, prostě nevim. je to 36 kupé. dík za radu.
dobře tak jinak... ... kde přesně najdu kabel od anteny u toho okna, a kabel zesilovače v tom sloupku?? pak ještě jeden postřeh, signál radia nic moc celkove, a když zapnu rozmrazovaní zadního okna, tak se to ještě mnohem zhorší.
mirda píše:ne to neni vyvedena. no prostě mi tam kouká kabel, předpokládal sem že je to od antény... a nevim kam ho zapojit.
no antena je koax (tusim) a to bys mohl poznat... pokud je to samotnej vodic tak by to mohlo bejt napajeni toho antenniho zesilovace... vis barvu?
je to černej koax.
tak to bude antena, nic jinyho snad v tom aute koaxem nevede..... ted uz staci zjistit jestli je to ta strana kterou prijde pichnout do toho zesiku ve sloupku nebo ta strana ktera ma pokracovat dopredu k radiu... to uz ti ale nepovim, ja to tam otevreny nemel... ale o vikendu bych na to moh kouknout/nafotit jak to mam ja... jestli ti neodpovi nekdo jinej driv...
mirda píše:dobře tak jinak... ... kde přesně najdu kabel od anteny u toho okna, a kabel zesilovače v tom sloupku?? pak ještě jeden postřeh, signál radia nic moc celkove, a když zapnu rozmrazovaní zadního okna, tak se to ještě mnohem zhorší.
Trochu oživím téma, mám ten samý problém, když zapnu vyhřívání okna, tak mi to začne rušit signál radia a celkově má auto nic moc signál.. V autě mám neorigo radio Sony a anténu v zadním okně(e36 coupé).