Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 anténa

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mirda
Klubové ID: 1955

#1 Příspěvek od mirda »

kouká mi kabel od antény v kufru za sedačkou, a zaboha nemůžu přijít nato kam ho zapojit. Pokud se nepletu tak anténa by mela byt ve sloupku, ale asi sem fakt lama, prostě nevim. :( je to 36 kupé. dík za radu.
Miguel
Klubové ID: 1507

#2 Příspěvek od Miguel »

Ve sloupku je jenom zesilovač, anténa je součástí zadního skla pokud není vyvedena někde jinde například prutem (v zadním blatníku).
mirda

#3 Příspěvek od mirda »

ne to neni vyvedena. no prostě mi tam kouká kabel, předpokládal sem že je to od antény... a nevim kam ho zapojit.
michal09
Klubové ID: 1407

#4 Příspěvek od michal09 »

jj, anténa je integrovaná v zadním okně. Ten kabel v kufru může být od hudby, od CD měniče kterej už tam neni a apod... :wink:
assassin_tl
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od assassin_tl »

mirda píše:ne to neni vyvedena. no prostě mi tam kouká kabel, předpokládal sem že je to od antény... a nevim kam ho zapojit.
no antena je koax (tusim) a to bys mohl poznat... pokud je to samotnej vodic tak by to mohlo bejt napajeni toho antenniho zesilovace... vis barvu?
mirda

#6 Příspěvek od mirda »

dobře tak jinak... :) ... kde přesně najdu kabel od anteny u toho okna, a kabel zesilovače v tom sloupku?? pak ještě jeden postřeh, signál radia nic moc celkove, a když zapnu rozmrazovaní zadního okna, tak se to ještě mnohem zhorší.
mirda

#7 Příspěvek od mirda »

assassin_tl píše:
mirda píše:ne to neni vyvedena. no prostě mi tam kouká kabel, předpokládal sem že je to od antény... a nevim kam ho zapojit.
no antena je koax (tusim) a to bys mohl poznat... pokud je to samotnej vodic tak by to mohlo bejt napajeni toho antenniho zesilovace... vis barvu?
je to černej koax.
assassin_tl
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od assassin_tl »

mirda píše:
assassin_tl píše:
je to černej koax.
tak to bude antena, nic jinyho snad v tom aute koaxem nevede..... ted uz staci zjistit jestli je to ta strana kterou prijde pichnout do toho zesiku ve sloupku nebo ta strana ktera ma pokracovat dopredu k radiu... to uz ti ale nepovim, ja to tam otevreny nemel... ale o vikendu bych na to moh kouknout/nafotit jak to mam ja... jestli ti neodpovi nekdo jinej driv...
mirda

#9 Příspěvek od mirda »

na sto péro je to ta strana co má byt v tom sloupku.
Cisi

#10 Příspěvek od Cisi »

mirda píše:dobře tak jinak... :) ... kde přesně najdu kabel od anteny u toho okna, a kabel zesilovače v tom sloupku?? pak ještě jeden postřeh, signál radia nic moc celkove, a když zapnu rozmrazovaní zadního okna, tak se to ještě mnohem zhorší.
Trochu oživím téma, mám ten samý problém, když zapnu vyhřívání okna, tak mi to začne rušit signál radia a celkově má auto nic moc signál.. V autě mám neorigo radio Sony a anténu v zadním okně(e36 coupé).
Odpovědět