Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vrnění

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Blahycz »

Čau,mám problém!!! Mám e36 ,iso!!! Minulý rok jsem z levé strany kolmo na auto dostal pecku a zhuba po 2 měsících se z levé strany začalo ozívat takové brnění a praskání nebo přeskakování!!! Jenže po delší době se to zhoršovalo!!!
Nechal jsem vyměnit rameno,stabilizátor i ložisko!!! Furt to samý!!! Čepy jsou v pořádku!!! O kolo nic nedrhne!!! Poradte,možná tlumič nevím!!! Díky :(
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Kolo máš srovnané a vyvážené?
HAMANN
Klubové ID: 1188

#3 Příspěvek od HAMANN »

Jestli to vrni nebo praska co poloosa nebo diferak?
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Blahycz »

Kolo je vyvážené a dělalo to i na nových plechách!!! Ty zvuky jdou z levé stany ze předu!!! Nemůže to být tlumič??? Uvolněný nebo nějak nakoplý nevim jestli je to možné. Je jasny že tady to nějak extra nevyřešim ale jen zjištuju co mě nenapdlo! :?
Killca
Klubové ID: 1648

#5 Příspěvek od Killca »

kam presne jsi dostal pecku? samozrejme se ti mohly ohnout vselijaky veci, srouby tlumice na naboj, tlumic samotny se mohl ohnout, skrizit se v uchyceni horniho ulozeni, muzou byt nejake cepy s vuli, ci silenblok s vymletou gumou, klepajici desky, skripajici roztrhla kastle pod blatnikem, ale to chce zvednout auto na hever a vyzkouset kazdy srouby povolit a utahnout, pajcrem vyzkouset silenty, sceknout klepanim cepy apod
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Blahycz »

Killca píše:kam presne jsi dostal pecku? samozrejme se ti mohly ohnout vselijaky veci, srouby tlumice na naboj, tlumic samotny se mohl ohnout, skrizit se v uchyceni horniho ulozeni, muzou byt nejake cepy s vuli, ci silenblok s vymletou gumou, klepajici desky, skripajici roztrhla kastle pod blatnikem, ale to chce zvednout auto na hever a vyzkouset kazdy srouby povolit a utahnout, pajcrem vyzkouset silenty, sceknout klepanim cepy apod
Jo dík,asi ten tlumic a mrknu na ty desky a to uložení mě taky napadlo!! Díky
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Blahycz »

utrženy silentblocky na motoru :roll:
hajdulak
Klubové ID: 1869

#8 Příspěvek od hajdulak »

Blahycz píše:Čau,mám problém!!! Mám e36 ,iso!!! Minulý rok jsem z levé strany kolmo na auto dostal pecku a zhuba po 2 měsících se z levé strany začalo ozívat takové brnění a praskání nebo přeskakování!!! Jenže po delší době se to zhoršovalo!!!
Nechal jsem vyměnit rameno,stabilizátor i ložisko!!! Furt to samý!!! Čepy jsou v pořádku!!! O kolo nic nedrhne!!! Poradte,možná tlumič nevím!!! Díky :(
praskani a preskakovani,mi delala praskla pruzina a nebo ulozeni pruziny..
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Blahycz »

hajdulak píše:
Blahycz píše:Čau,mám problém!!! Mám e36 ,iso!!! Minulý rok jsem z levé strany kolmo na auto dostal pecku a zhuba po 2 měsících se z levé strany začalo ozívat takové brnění a praskání nebo přeskakování!!! Jenže po delší době se to zhoršovalo!!!
praskani a preskakovani,mi delala praskla pruzina a nebo ulozeni pruziny..
¨
jak říkám ,utžený silenbloky
Odpovědět