Nechal jsem vyměnit rameno,stabilizátor i ložisko!!! Furt to samý!!! Čepy jsou v pořádku!!! O kolo nic nedrhne!!! Poradte,možná tlumič nevím!!! Díky

Jo dík,asi ten tlumic a mrknu na ty desky a to uložení mě taky napadlo!! DíkyKillca píše:kam presne jsi dostal pecku? samozrejme se ti mohly ohnout vselijaky veci, srouby tlumice na naboj, tlumic samotny se mohl ohnout, skrizit se v uchyceni horniho ulozeni, muzou byt nejake cepy s vuli, ci silenblok s vymletou gumou, klepajici desky, skripajici roztrhla kastle pod blatnikem, ale to chce zvednout auto na hever a vyzkouset kazdy srouby povolit a utahnout, pajcrem vyzkouset silenty, sceknout klepanim cepy apod
praskani a preskakovani,mi delala praskla pruzina a nebo ulozeni pruziny..Blahycz píše:Čau,mám problém!!! Mám e36 ,iso!!! Minulý rok jsem z levé strany kolmo na auto dostal pecku a zhuba po 2 měsících se z levé strany začalo ozívat takové brnění a praskání nebo přeskakování!!! Jenže po delší době se to zhoršovalo!!!
Nechal jsem vyměnit rameno,stabilizátor i ložisko!!! Furt to samý!!! Čepy jsou v pořádku!!! O kolo nic nedrhne!!! Poradte,možná tlumič nevím!!! Díky
¨hajdulak píše:praskani a preskakovani,mi delala praskla pruzina a nebo ulozeni pruziny..Blahycz píše:Čau,mám problém!!! Mám e36 ,iso!!! Minulý rok jsem z levé strany kolmo na auto dostal pecku a zhuba po 2 měsících se z levé strany začalo ozívat takové brnění a praskání nebo přeskakování!!! Jenže po delší době se to zhoršovalo!!!