Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zlobí el. okna (coupe e36)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bzuker
Klubové ID: 1479

#1 Příspěvek od Bzuker »

resp. zlobí jen to u spolujezdce, když ho chci stáhnout nebo vytáhnout tak místo držení tlačítka ho musím mačkat protože jedno stisknutí ho posune tak o centimetr :?
honzii

#2 Příspěvek od honzii »

mě se to při vysouvání zastaví v 1/3 a kousek se to vrátí dolů, musím na to mrknout :wink:
Gravka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Gravka »

honzii píše:mě se to při vysouvání zastaví v 1/3 a kousek se to vrátí dolů, musím na to mrknout :wink:
mne taky :D ale jen u spolujezdce...asi by to chtelo rozebrat,vycistit a pripadne neco pritahnout nebo narovnat :)
honzii

#4 Příspěvek od honzii »

Gravka píše:
honzii píše:mě se to při vysouvání zastaví v 1/3 a kousek se to vrátí dolů, musím na to mrknout :wink:
mne taky :D ale jen u spolujezdce...asi by to chtelo rozebrat,vycistit a pripadne neco pritahnout nebo narovnat :)
o víkendu se v tom pohrabu a dám vědět :)
Killca
Klubové ID: 1648

#5 Příspěvek od Killca »

vevnitr vse promazat a vymenit silonovy bily kostky v pojezdech v nuzkach

ale vetsinou to nepomuze a chce to vymenit celou stahovacku (tzn vyvrtat stare nyty a nanytovat nove do nove stahovacky)

jinak se toto dosti casto resilo v 3er a patri to tam, takze chci upozornit, ze behem tydne se podobna temata v teto sekci mazou :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět