pazda píše:nebo sjizdeni spolujezdcova zrcatka pri zarazeni zpatecky, aby bylo videt na zadni kolo.. taky zajimava vecicka
Tak tohle na 36ce nemám... nebo jsem si toho nevšiml...
Včera jsem četl na bimmerforums, že na e36 se to ani nikdy nemontovalo, ale několik lidí si přendalo zrcátka z jiných aut. Automatické sklopení jinak není problém dobastlit, horší je to s automatickým vrácením do původní polohy
Jj sklápění zrcátek e36 při zpátečce se řešilo zde : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight= Pro mě osobně to je ale kontraproduktivní, protože mnohdy potřebuju aby se zrcátko NEsklopilo, když couváš a potřebuješ kontrolovat co je vlevo za tebou..
A možná jsem si to špatně představil, ale na co že je to rozsvěcování levé a pravé půlky auta přes blinkr páčku ?? Asi na ho*no..
zkoušeli jste u novějších E36 "servisní menu" na budíkách? Nebo nevim jak bych to jinak nazval...
Podržet tlačítko nulování tachometru a do toho otočit klíček do II.polohy, dál tam pak navolit test 7 ( myslim, nebo 9? ) navolit na OFF a pak si tam v tom přepínat. Je tam mimo jiné digitální rychlost a digitální otáčkoměr, dá se s tim jezdit a přepínat si to během jízdy...
EDIT: kdyžtak mě někdo opravte už si nevzpomínám přesně kolikrát se do toho ťuká v jakém pořadí.
Killca: Ale coby, ziadne najnovejsi E34, E34 mali memory paket v ponuke od zaciatku vyroby v 88', rovnako ako aj to sklapatelne zrkadielko:)). Akurat sa v 93' zmenila RJ pamate z analogovej na digitalnu.
Totic píše:Pro mě osobně to je ale kontraproduktivní, protože mnohdy potřebuju aby se zrcátko NEsklopilo, když couváš a potřebuješ kontrolovat co je vlevo za tebou..
tak si prepni stelovani na prave zrcatko a sklicko se nesklopi, pri zarazene spatecce se zrcatko sklopi jen kdyz mas nastaveny prepinac na stelovani leveho
castro píše:zkoušeli jste u novějších E36 "servisní menu" na budíkách? Nebo nevim jak bych to jinak nazval...
Podržet tlačítko nulování tachometru a do toho otočit klíček do II.polohy, dál tam pak navolit test 7 ( myslim, nebo 9? ) navolit na OFF a pak si tam v tom přepínat. Je tam mimo jiné digitální rychlost a digitální otáčkoměr, dá se s tim jezdit a přepínat si to během jízdy...
EDIT: kdyžtak mě někdo opravte už si nevzpomínám přesně kolikrát se do toho ťuká v jakém pořadí.
swed píše:pri zarazene spatecce se zrcatko sklopi jen kdyz mas nastaveny prepinac na stelovani leveho
It's not a BUG! It's a FEATURE!
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Inac asi sa zle chapeme, u E34 sa nejedna o uplne sklopenie zrcatka pri cuvani, ale o to, ze zrcatko sa nasteluje tak aby mal vodic v zornom poli pravy zadny disk.
Helldiver píše:Killca: Ale coby, ziadne najnovejsi E34, E34 mali memory paket v ponuke od zaciatku vyroby v 88', rovnako ako aj to sklapatelne zrkadielko:)). Akurat sa v 93' zmenila RJ pamate z analogovej na digitalnu.
myslel sem to tak jakoze casove od karla IV po konec e34 pak nic nic a pak od e38 az po budoucnost
snuky píše:u novejsich to asi nebude u roku 93/94 ?