Mno odkaz nemám, ale v BMW Auto Base to má v katalogu. Je to 16ti válec a vypadá hodně dobře. Oskenuji a dám sem obrázky. Konečně se klucí inženýří v Mnichově rozhoupali. Ináč jen tak pro orientaci, tahle tonáž se rovná návěsu. Takže na valník je to prostě bomba.. Já to chci. Jen škoda, že to má CD přehrávač s navigací Philips. Ale to se snad dá nějak dobastlit na Panasonic, ne?
no nevím co je na tom trapného, jen ať si báwo drží svou linii limuzín a maximálně nějaký to X (SUV), protože potom by to skončilo tím, že se začnou vyrábět rodinný MPV atd a celý duch sportovnosti BMW by šel do háje
Upřímně řečeno. Taky souhlasím s tím, nechť si drží Bawko dosavadní portfolio. Pokud se někdo svezl Vitem nebo Vianem, tak ví, jakej hroznej kýč to je. Mergla nebrat ani náhodou..
Bratn píše:no nevím co je na tom trapného, jen ať si báwo drží svou linii limuzín a maximálně nějaký to X (SUV), protože potom by to skončilo tím, že se začnou vyrábět rodinný MPV atd a celý duch sportovnosti BMW by šel do háje
To jsem nenapsal nejlip, ale proste jsem si vzpomel na "merces can also bring driving plesure" (omluvte mou anglictinu)
mám ten obrázek na ploše a na měm přeci není nic špatnýho, jako hláška, že i mercedes umí přivést (přivodit) radost z jízdy (a mercedes can also bring driving pleasure) je podle mě maximální hláška