Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jakou značku kotoučů na e39?
Zdar klubáci,
jakou používáte (doporučujete) značku kotoučů na e39 523i 1997?
Mám zajímavou nabíkdu na Ferodo i ATE (od ATE dokonce na ATE Powerdisc)
Do čeho mám jít?
Jedná se samozřejmě o kotouče na můj typ auta, jsou chlazené, PowerDisc mají i ty odvětrávací drážky...
Můj hlavní požadavek je, aby se nekroutily... a vydržely aspoň 30tis. km normálního ježdění..
Do čeho mám jít?
Jedná se samozřejmě o kotouče na můj typ auta, jsou chlazené, PowerDisc mají i ty odvětrávací drážky...
Můj hlavní požadavek je, aby se nekroutily... a vydržely aspoň 30tis. km normálního ježdění..
Rydlas píše:Zdar klubáci,
Do čeho mám jít?
Teď jsem kupoval na 528i e39 EBC Turbo Groove a desky Red Stuff http://www.ebc-brakes.cz/. Red Stuff je vyšší řada desek, který podle výrobce brzdí v širokým pásmu teplot, až do 750°C. Najeto mám asi 3kkm, 1kkm jsem pečlivě zajížděl a teď to brzdí parádně. Jen jsou trochu hlučnější při intenzivním brždění. A mě teď vážně baví intenzivně brzdit

Power Disc a obyč. ATE desky mám na trojce a byl jsem s nima spokojenej než jsem teď dal na pětku EBC. No, už jsem objednal Yellow stuff.