Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dá se u nás jezdit na 19"?
-
- Kontaktovat uživatele:
D_o_S píše:Zdravím,
konfiguruji svoje nové auto, a nemůžu se rozhodnout, jestli na něj vzít 19ky nebo 18ky... prodejce mi 19ky rozmlouvá (styl 269), doporučuje na přažské/české cesty 18ky... jaký je váš názor?
Dík.
Dá se v pohodě,ale záleží,jak,kde a vlastně na jakým báwu s tím chceš jezdit a taky,jestli seš připravenej řešit po městě větší ďoury,nebo máš představu,že to tam jen dáš,aby to hezky vypadalo a nebudeš nic řešit,tak to bohužel nefunguje,takže zvažuj!!
Díky,
ohledně auta - je to na 335i sedan...
Takže říkáte, že mám jít do 18tek? Bude to auto na denní ježdění...
Abych byl přesnější, řeším dilema, jestli jít do:
1)194 + další sada
2)193 + zimní kola
Kdybych vzal 194, nechal bych k nim objednat ještě jednu sadu kol (v 19" jsem přemýšlel nad 269, 313 anebo 225M, v 18" styl 216), přičemž bych do zimy jezdil na 194, a pak je přezul na zimní gumy. Příští léto bych obul nové 19ky anebo 18ky.
Další varianta je jít do 193 M, no a koupit potom celou novou zimní sadu, i když styl 193 se mi moc nezamlouvá.
Za další názory a odpovědi děkuji.
ohledně auta - je to na 335i sedan...
Takže říkáte, že mám jít do 18tek? Bude to auto na denní ježdění...
Abych byl přesnější, řeším dilema, jestli jít do:
1)194 + další sada
2)193 + zimní kola
Kdybych vzal 194, nechal bych k nim objednat ještě jednu sadu kol (v 19" jsem přemýšlel nad 269, 313 anebo 225M, v 18" styl 216), přičemž bych do zimy jezdil na 194, a pak je přezul na zimní gumy. Příští léto bych obul nové 19ky anebo 18ky.
Další varianta je jít do 193 M, no a koupit potom celou novou zimní sadu, i když styl 193 se mi moc nezamlouvá.
Za další názory a odpovědi děkuji.
volil bych podle toho co od toho cekas... cim vetsi prumer, tim je kolo tezsi... cim tezsi kolo, tim horsi dynamika i jizdni komfort... o zniceni pneumatiky pouhym najetim na obrubnik nebo odreni rafku pri kazdem parkovani narychlo do rady asi psat nemusim... na zimu bych urcite volil co nejmensi kola, ktera tam lze pres brzdy dostat a rozumne "uzke" pneumatiky... je to lepsi i kvuli bordelu, ktery pak nelita tolik ven z blatniku...
ale jak rikam, zalezi co od toho cekas...
ale jak rikam, zalezi co od toho cekas...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám 19" na 330ci a nektery useky je to fakt o nervy,nase D1 a D2...ale zas to dobre vypadá a sedi jak motokára.jezdim stim malo,tak hold neco za neco.Ted mam zimni 17" a pripadam si jak v bavlnce,ale prvni dny jsem si musel zvykat,ze auto trochu plave oproti 245/30/19.Tak ze neco za neco.Mel jsem i 18" a ten rozdil proti 19" neni uz skoro znat