Zdravím! Rozhodl jsem se na doporučení pro značku Sachs. Ale jaký ? Je jich asi milion druhů. A co jsem koukal třeba na MJAuto, tak totálně nevím, v čem se liší. Poradíte prosím? Ani na ofiko stránkách jsem nic nenašel. Je to na E34. Díky moc.
Mám sachsy na předku a v pohodě.Musíš to na e34 kupovat přesně podle roku výroby,protože e34 má asi 3 druhy průměru pístnice.Mají je v ELITu a tam má bmwklub slevu.
Rendis píše:Mám sachsy na předku a v pohodě.Musíš to na e34 kupovat přesně podle roku výroby,protože e34 má asi 3 druhy průměru pístnice.Mají je v ELITu a tam má bmwklub slevu.
Jak říkám, vůbec se v nich nevyznám. Maj tam spoustu čísel u nich a nic o tom. Mám rv. 94. Který teda, prosím?
Co vim, tak Sachs ma radu SuperTouring, Advantage a Performance.
SuperTouring jsou nejlevnejsi, v podstate seriove. Advantage jsou drazsi a maji sportovnejsi vlastnosti a Performance jsou nejdrazsi a nejlepe je koupit je jako sadu vc. pruzin jako komplet podvozek -30/-30.
Sachs Andvantage se davaji pro Mtech podvozky (tedy alespoň E36) - takže pokud jsdeš pro origo tlumič do BMW dostaneš v podstatě Sachs s vyraženým logem BMW.
Jestli potřebuješ přední tlumiče na E34 tak mám bilsteiny i s horním uložením za super cenu,mrkni:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=55468
Jsou podobné v cenové kategorii, mají je v MJauto a dělají se pro M technik. Zajímalo by mě zejména srovnání Kayaba x Sachs a to v provedení pro M technik (na e36). Bilsteiny jsou pak podle mě z nich nejdražší.